Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Γιάννης Μανώλης σε Καψή: Είσαι ψεύτης, συκοφάντης και κυβερνητικό παπαγαλάκι



ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ
Πρωταγωνιστής άλλης μιας αντιπαράθεσης μέσω Twitter έγινε ο δημοσιογράφος Μανώλης Καψής. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του μπήκαν οι συνδικαλιστές.
Με τρία διαδοχικά tweets, ο δημοσιογράφος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση εναντίον των συνδικαλιστών με αφορμή την αποκάλυψη ότι έπαιρναν επιπλέον σύνταξη για τη... δράση τους αυτή. Μάλιστα, στράφηκε συγκεκριμένα κατά συνδικαλιστή που είναι ενταγμένος στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, χωρίς όμως και να τον κατονομάζει.
«Αληθεύει ότι συνδικαλισταράς των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι μεταξύ εκείνων που παίρναν την έξτρα σύνταξη των συνδικαλοπατέρων;» έγραψε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος στο Twitter, τουιτάροντάς το μάλιστα τρεις φορές.

Ωστόσο, άμεση ήταν η αντίδραση στα tweets αυτά από πλευράς Γιάννη Μανώλη, ο οποίος είναι γνωστός συνδικαλιστής και ενταγμένος στους Ανεξάρτητους Ελλήνες. Με διαδοχικά του tweets, απάντησε σε αυτά που έγραψε ο κ. Καψής, χαρακτηρίζοντάς τον ψεύτη, συκοφάντη, κυβερνητικό παπαγαλάκι, ενώ στο τελευταίο του tweet, έγραψε: «Αληθεύει ότι είσαι τόσο γελοίος και τόσο μ@λ@κ@ς που συνεχίζεις τις συκοφαντίες;».