Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Έλληνες και σεξ



Σύμφωνα με έρευνα της Durex, το 80% των Ελλήνων κάνουν σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και αυτό φέρνει την Ελλάδα στην πρώτη δεκάδα παγκοσμίως σε χρέη στην Τράπεζα Σπέρματος. Η Durex επισημαίνει πως τα στοιχεία των Ελλήνων δεν θεωρούνται απόλυτα αξιόπιστα γιατί εδώ η Ελλάδα παρουσίασε ψεύτικα στοιχεία για να μπει στο ευρώ, οπότε θα σου πουν αλήθεια οι Έλληνες για...
το κάθε πότε κουτουπώνονται;
Δεν είναι σίγουρο ότι είναι θετική εξέλιξη ότι οι Έλληνες κάνουν σεξ μια φορά την εβδομάδα, γιατί, όταν έκαναν μπάνιο μια φορά την εβδομάδα, κουτουπώνονταν πιο συχνά. Οπότε, σταματήστε να πλένεστε τρεις φορές τη μέρα. Είναι αφροδισιακή η μπίχλα.
Η έρευνα της Durex φέρνει τους Έλληνες στην πρώτη θέση στα προκαταρκτικά, αφού αφιερώνουν κατά μέσο όρο 21,2 λεπτά πριν περάσουν στο κυρίως πιάτο.
Καλά, με το ρολόι πηδάνε; «Κάτσε να μηδενίσω το χρονόμετρο, να δούμε πόση ώρα θα κρατήσουν τα προκαταρκτικά».
Μπορεί να το γράφουν και σε βίντεο και να βλέπουν τους χρόνους μετά.
Η πρωτιά των Ελλήνων στα προκαταρκτικά του σεξ δεν πρέπει να μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους, αφού οφείλεται στο γεγονός ότι δεν μας σηκώνεται με τίποτα.
Είναι η άλλη και χαϊδεύεται με τις ώρες, σε φιλάει, σε χαϊδεύει, σου κάνει μασάζ, σε γρατζουνάει, σε δαγκώνει στο λαιμό, στην κοιλιά, στον κώλο, στους αστραγάλους, στην κάνει σφεντόνα αλλά εσύ τίποτα. Δεν μπορείς να κάνεις σεξ, όταν υπάρχει τόση αδικία στον πλανήτη και τα παιδιά δεν έχουν να φάνε.
Πολλοί Έλληνες μένουν στα προκαταρκτικά -αφού η στύση δεν έρχεται ποτέ-, οπότε εκείνη, για να σε παρηγορήσει, σου λέει τρυφερά «μην στενοχωριέσαι, αγάπη μου, έχει συμβεί σε όλους» κι εσύ της λες «πού το ξέρεις, μωρή καριόλα, τους έχεις πάρει όλους;».
Πολύ ψηλά είναι οι Έλληνες στην κατάταξη σε ό,τι αφορά τον χρόνο διάρκειας της κυρίως πράξης. Αφού έκανε τόση ώρα το μηχάνημα να πάρει μπροστά, μην περιμένεις και γρήγορες επιδόσεις. Αργά και από τη δεξιά λωρίδα, και -αν το θέλει κι ο θεός- κάποτε θα φτάσουμε.
Μετά την έρευνα της Durex και την δημοσιοποίηση των ερωτικών επιδόσεων των Ελλήνων, φούντωσε πάλι η ανθελληνική προπαγάνδα στην Ευρώπη και μεγάλη γερμανική εφημερίδα κυκλοφόρησε σήμερα με τίτλο «Όλη τη μέρα στο κρεβάτι την περνάνε οι Έλληνες».