Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Σε μια πολύ σπουδαία κίνηση ευαισθησίας, αλλά και μια προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης και βοήθειας στο σχολείο μας προχώρησε το «Κοινωφελές Ίδρυμα Δ. Πασχάλη».





 

  Σε μια πολύ σπουδαία κίνηση ευαισθησίας, αλλά και μια προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης και βοήθειας στο σχολείο μας προχώρησε το «Κοινωφελές Ίδρυμα Δ. Πασχάλη».
Μετά από πρόσκληση των μαθητών, των γονέων και των εκπαιδευτικών του σχολείου, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, παλιός μαθητής του σχολείου κ. Δ. Πασχάλης με τα μέλη του Δ. Συμβουλίου τον κ. Β. Βασιλόπουλο και τον κ. Γ. Καρρά επισκέφθηκαν το σχολείο, είδαν από κοντά τους χώρους, μίλησαν με εκπαιδευτικούς και γονείς για όλα τα θέματα που τους απασχολούν και για τις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες του. 


Ο Πρόεδρος ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος για θέματα παιδείας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για όλα τα θέματα και σε συνεργασία μαζί τους δρομολόγησε λύσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν στην κάλυψη αναγκών του, αλλά και στην ποιοτική αναβάθμισή του.
Ήδη το Ίδρυμα προχώρησε στην δωρεά 9 υπολογιστών για τον εξοπλισμό των αιθουσών διδασκαλίας και 1000 λίτρων πετρελαίου για την κάλυψη των αναγκών σε θέρμανση, ενώ θα προχωρήσει άμεσα και στην κάλυψη άλλων αναγκών έτσι ώστε να μπορέσει το σχολείο να παρέχει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση στους μαθητές.
Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν συνάνθρωποί μας οι οποίοι είναι κοντά στο σχολείο, κοντά στα παιδιά μας.
Ελπίζουμε το παράδειγμά του να είναι μόνο το ξεκίνημα ευαισθητοποίησης και προσφοράς και άλλων συνανθρώπων μας που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν.
Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς ευχαριστούν θερμά τον κ. Δ. Πασχάλη και τα μέλη του κοινωφελούς Ιδρύματος για την αμέριστη συμπαράστασή τους στο σχολείο μας.




Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ