Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ποιοι «πήδηξαν» την άλλη μισή Αθήνα...!!!


Πριν τον Τατσόπουλο ποιοι;

Οι άνδρες διαφέρουν πολύ μεταξύ τους, όσο και αν η άποψη που επικρατεί είναι πως «όλοι ίδιοι είναι». Υπάρχουν για παράδειγμα εκείνοι που προτιμούν το ποδόσφαιρο από το μπάσκετ, εκείνοι που προτιμούν την πίτσα από το σουβλάκι και εκείνοι που τους ...
αρέσει να πηγαίνουν για ψάρεμα.
Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που μπορεί να μην είναι επίδοξοι ψαράδες, ξέρουν όμως να ρίχνουν τα καλύτερα δολώματα και κατ’ επέκταση τις καλύτερες και ωραιότερες γυναίκες. Οσες έμειναν χωρίς δόλωμα δηλαδή, γιατί μετά την πρόσφατη δήλωση του κ. Πέτρου Τατσόπουλου, τουλάχιστον στην Αθήνα οι μισές έχουν φάει δόλωμα από τον ίδιο. Το ερώτημα που προκύπτει πλέον είναι αν υπάρχουν διαθέσιμες γυναίκες για τους υπόλοιπους άνδρες.
Ο ελληνικός ανδρικός πληθυσμός έχει αρχίσει να ανησυχεί, αφού δηλώσεις όπως αυτή του κ. Τατσόπουλου, ότι έχει… συνουσιαστεί με τη μισή Αθήνα, συν δηλώσεις άλλων επίδοξων «Τατσόπουλων» που υποστηρίζουν ότι έχουν πάει με… την άλλη μισή, δείχνουν ότι… αθώα γυναίκα δεν υπάρχει σ’ αυτή την πόλη.
Γιώργος Χειμωνέτος:
«Εχω πάει με 1.500 γυναίκες» 

 

Το ποδήλατό του ήταν πάντοτε δικό του και τον πήγαινε πολύ μακριά… Μοιράζοντας τη ζωή του μεταξύ ποδηλασίας και μόντελινγκ, ο Γιώργος Χειμωνέτος έχει ταξιδέψει πολύ και έχει γνωρίσει ακόμα περισσότερο κόσμο. Μόλις πριν από μερικούς μήνες εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του ότι έχει κάνει έρωτα με πολλές γυναίκες, αφού σκοπός του ήταν να αποκτήσει εμπειρίες: «Υπολόγισε 25 χρόνια επί έναν Α αριθμό γυναικών τον χρόνο. Νομίζω ότι είναι  πολλές. Δεν τις καταγράφω, ούτε με απασχόλησε ποτέ το νούμερο». Oταν, όμως, ρωτήθηκε ώστε να γίνει πιο συγκεκριμένος, εάν οι γυναίκες ήταν περίπου 50 τον χρόνο, εκείνος απάντησε: «Πιθανολογώ, ναι. Βλέπεις, ταξιδεύαμε και πολύ…». 

Λευτέρης Πανταζής:
«Εχω κοιμηθεί με 200 γυναίκες» 

 

«Βασανιστείτε!» ήταν το σύνθημά του, όπως κι εκείνο με «όλα τα μωρά στην πίστα» να λικνίζονται στους ρυθμούς των τραγουδιών του. Κατέχει χρόνια τον τίτλο του «γυναικά» και δεν δίστασε να αποκαλύψει μάλιστα σε κάποια συνέντευξή του ότι «έχει κοιμηθεί με 200 γυναίκες». Μέγα ερώτημα παραμένει φυσικά με πόσες γυναίκες έχει πάει, οι οποίες δεν κοιμήθηκαν… στο τέλος. Οσον αφορά στη δική του δήλωση αλλά και σ’ εκείνη του… ανταγωνιστή Τατσόπουλου, ο Λευτέρης Πανταζής, μιλώντας στο «ΘΕΜΑ», δήλωσε: «Ο καθένας στη ζωή του έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, να δοκιμάζει ό,τι θέλει και είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Κάποιοι ξεχωρίζουν για τις αδυναμίες τους. Ε, για να έχει κάποιος μια τέτοια αδυναμία, αυτό σημαίνει ότι θα έχει και αυτό τη γλύκα του…». 

Πασχάλης Τσαρούχας:
«Εχω πάει με τριψήφιο αριθμό γυναικών»

 

Μεγάλες του αγάπες η σύζυγός του Θεοφανία Παπαθωμά, ο γιος τους και η ΑΕΚ. Πριν από όλα αυτά, όμως, ή -καλύτερα- πριν από τη γυναίκα του και το παιδί τους, ο Πασχάλης Τσαρούχας είχε και αυτός αδυναμία στις γυναίκες: «Ποτέ δεν μπόρεσα να μετρήσω τις γυναίκες με τις οποίες έχω πάει. Είναι ένας μεγάλος αριθμός, τριψήφιος!». Σε απλά ελληνικά δηλαδή, μπορεί να μην κατάφερε να τις μετρήσει, αλλά σίγουρα ο αριθμός είναι τριψήφιος. Ωστόσο και ο γνωστός ηθοποιός δείχνει να μειονεκτεί απέναντι στον κ. Τατσόπουλο, γιατί ακόμα κι αν ο τριψήφιος αυτός αριθμός είναι το 999, και πάλι δεν φτάνει την υπόλοιπη μισή Αθήνα… 

Αλέξης Κούγιας:
«Μοντελοπνίχτης» 

 

Σε μια συνέντευξη-ποταμό που είχε παραχωρήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου, ο Αλέξης Κούγιας μεταξύ άλλων είχε κάνει και την αποκάλυψη πως δεν θα μπορούσε να του αντισταθεί καμία γυναίκα: «Εγώ ένιωσα, πες ότι είμαι αιθεροβάμων, πες γιατί πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, ότι η προσωπική μου γοητεία και το κύρος, όχι ένα κοριτσάκι 26 ετών μπορούν να γοητεύσουν, αλλά οποιαδήποτε γυναίκα. Μέχρι να παντρευτώ, εγώ μπορούσα να διαλέξω όποια γυναίκα ήθελα». Μπορεί ο Κούγιας να μην αποκάλυψε αριθμό γυναικών με τις οποίες έχει συνευρεθεί, ωστόσο τόνισε ότι του έχει βγει το παρατσούκλι «μοντελοπνίχτης» γιατί λίγα μοντέλα έχουν καταφέρει να ξεφύγουν από τα δίχτυα του. 

Στράτος Τζώρτζογλου:
«...και με τέσσερις γυναίκες μαζί»

 

Δεν έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να μετρήσει με πόσες γυναίκες έχει πάει, ωστόσο όπως εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή του: «Εχω πάει με δύο γυναίκες. Εχω πάει ακόμα και με τέσσερις γυναίκες μαζί». Τα τελευταία χρόνια βέβαια, δραστηριοποιούταν εκτός Ελλάδος, ωστόσο τους τελευταίους μήνες επέστρεψε και πάλι στα πάτρια εδάφη, άρα το υπόλοιπο μισό της Αθήνας είναι έτοιμο να τον υποδεχτεί. Εκτός βέβαια και αν προτιμάει τις… χωριάτισσες, όπως κάποτε του είχε προσάψει η Τζένη Μπότση σε τηλεοπτική σειρά ρωτώντας τον, το αμίμητο: «Τι έγινε, Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα;». 

Χάρης Χριστόπουλος:
«Με δυό-τρείς εκατοντάδες γυναίκες»

 

Από τους καλύτερους φωτογράφους της χώρας και μάλιστα με πολλές γυναικείες κατακτήσεις, ειδικά μετά τη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή του «Next Top Model», ο Χάρης Χριστόπουλος έχει αποκαλύψει πως έχει πάει με δυο-τρεις εκατοντάδες γυναίκες. Βέβαια, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ούτε ανταγωνιστής του Τατσόπουλου για το υπόλοιπο της Αθήνας, αφού ο γνωστός φωτογράφος έχει δηλώσει ότι «η πιο σέξι γυναίκα που έχω φωτογραφήσει είναι η Ευγενία Μανωλίδου». 

Γιώργος Κιμούλης:
«Δεν με έχει απορρίψει καμία»

 

Αλυτο παραμένει το μυστήριο εάν ο Γιώργος Κιμούλης αναφέρεται σε απόρριψη από γυναίκα που ανήκει στο άλλο μισό της Αθήνας, το οποίο δεν συνουσιάστηκε με τον Τατσόπουλο. Θεωρείται από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής σόουμπιζ και δεν διστάζει να αποκαλύψει πως εκείνος και η απόρριψη δεν γνωρίζονται καν μεταξύ τους! «Η απόρριψη δεν φτάνει σε μένα γιατί είναι ακραία ευγενικός ο τρόπος με τον οποίο κινούμαι προς ένα πλάσμα που μου αρέσει. Δεν υπάρχει πιθανότητα να το φέρω σε δύσκολη θέση ούτε μία στο εκατομμύριο. Εννοείται πως δεν ακολουθώ αυτή τη στάση για να μην εισπράξω την άρνηση! Το λέω αυτό και ας ξέρω πως μπορεί να μην με πιστέψει κανένας. Δεν έχει καμία σημασία, εγώ ξέρω», έχει πει χαρακτηριστικά.
 



Aναρτήθηκε από: ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΝ ΛΑΓΙΟΝ