Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Με ευχές για εποικοδομητική και δημιουργική νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης σε αίθουσα εκδηλώσεων της πόλης, η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΔΗΠΑΔΗΚ






   Με ευχές για εποικοδομητική και δημιουργική νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης σε αίθουσα εκδηλώσεων της πόλης, η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΔΗΠΑΔΗΚ (Δημοτικά πάρκινγκ Δήμου Κατερίνης).
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Γιώργος Χατζηκώστας, ο αντιπρόεδρος Περικλής Τσιβανίδης, τα μέλη του Δ.Σ. Κώστας Κελαιδϊτης, Δημήτριος Ντούρος, Γιώργος Κυριακίδης, Χαρίκλεια Αμβροσιάδου και το σύνολο των εργαζομένων.
Ο κος Χατζηκώστας μετέφερε στους εργαζομένους και στα μέλη του Δ.Σ. τις ευχές του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για υγεία, ευημερία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Πιστεύω ότι τα θετικά αποτελέσματα, που προκύπτουν από τη δημιουργική δουλειά που γίνεται τα διαπιστώνουν καθημερινά οι πολίτες. Οφείλουμε στην πόλη που ζούμε και αγαπάμε, οφείλουμε στους δημότες μας, για αυτό συνεχίστε να εργάζεστε με διάθεση και ευθύνη».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας, ενώ συμβολικά δώρα δόθηκαν στους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί.