Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Μια … μικρή διακοπή από την καθημερινότητα της κρίσης έκαναν οι συνταξιούχοι της Alpha Bank (πρώην Τράπεζα Πίστεως) και έκοψαν την καθιερωμένη πίτα τους στην ταβέρνα «ΑΡΓΥΡΗΣ», στα Καταφυγιώτικα της Κατερίνης.


Το ευχάριστο περιβάλλον έγινε ακόμη καλύτερο με τις αναμνήσεις από το 1973 που άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Κατερίνη, που ήταν πραγματικά όλες θετικές. Και γι΄ αυτές συνέβαλε το ήθος και η εργατικότητα τους που χάρη σ΄ αυτή ήταν και είναι ένα από τα καλύτερα και αποδοτικότερα καταστήματα στην Ελλάδα. 

 
  Στην αρχή ο πρόεδρος του παραρτήματος του Συλλόγου Συνταξιούχων, κ. Μιχάλης Κωτούλας, που έκοψε την πίτα, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε μια χαρούμενη βραδιά, όπως και έγινε.
 
  Από τη συζήτηση δεν έλειψε και η συγχώνευση με την Εμπορική Τράπεζα που τώρα την ALPHA BANK την κάνει ακόμη μεγαλύτερη τράπεζα.
 
  Τυχερός ήταν ο κ. Γιώργος Πιπίλης που συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα.
 
  Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκαν με τις οικογένειές τους οι: Βαβαλής Στέφανος, Καρατέγος Νίκος, Κακοσούλης Σάκης, Κουτσαλής Ηλίας, Κωτούλας Μιχάλης, Μωυσίδου Μαρία, Παπακωνσταντίνου Χρήστος, Παπαδημητρίου Φανή, Πιπίλης Γιώργος και Σφήκας Τάκης.
 
 
ΦΩΤΟ:
Από την κοπή της πίτας των συνταξιούχων της ALPHA BANK