Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Συγχαρητήρια στο Λύκειο Κονταριώτισσας από την Αντιδήμαρχο παιδείας Μ.Τσιμήτρη, για την πρωτιά στο σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου


 



     
     Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Διευθυντή του Λυκείου Κονταριώτισσας κ. Βρακόπουλο Αθανάσιο, καθώς και στον υπεύθυνο Γυμναστή κ. Καλαϊτζή Αθανάσιο και τους μαθητές, για την πρώτη θέση στους σχολικούς αγώνες ποδοσφαίρου και την ανάδειξή τους ως πρωταθλητές Πιερίας.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, γιατί μέσα από το Σχολικό Αθλητισμό, οι μαθητές μας έθεσαν στόχους και τους πέτυχαν και ευχόμαστε αυτή η επιτυχία να αποτελέσει οδηγό στη προσπάθειά τους για την κατάκτηση της γνώσης μέσα από τη μακροχρόνια εκπαιδευτική διαδικασία ώστε να φτάσουν στον τελικό τους στόχο.
Ο σχολικός αθλητισμός παίζει σημαντικό ρόλο στον προορισμό του ανοιχτού σχολείου και δεν είναι άλλος από το να μεταδίδει στους νέους την ικανότητα να διαχειρίζονται τις κοινωνικές και προσωπικές τους στιγμές σύμφωνα με τις αξίες που προάγει ο αθλητισμός και διδάσκει η Ελληνική παιδεία.
Οι επιτυχίες και διακρίσεις των μαθητών των σχολείων του δήμου μας σε όλους τους τομείς της εκπαίδευσης, μας μεταδίδουν ένα κλίμα αισιοδοξίας και ελπίδας για το αύριο του τόπου μας.
 
Θερμά συγχαρητήρια
Η Αντιδήμαρχος Παιδείας
Μαρία Τσιμήτρη