Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΣΕΠ...ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Εκδόθηκε και καταχωρίστηκε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr η βαθμολογία των συμμετεχόντων στην ειδική γραπτή
δοκιμασία (τεστ γενικών γνώσεων και δεξιοτήτων) του ΑΣΕΠ.


Ο αριθμός αυτών που βαθμολογήθηκαν στη συγκεκριμένη εξέταση, για την οποία είχαν αρχικά κατατεθεί περισσότερες από 175.000 αιτήσεις συμμετοχής και διενεργήθηκε σε 1.035 εξεταστικά κέντρα σε όλη τη χώρα, ανέρχεται στους 103.530.

Οι αλφαβητικοί πίνακες περιλαμβάνουν τα στοιχεία και την επίδοση όσων συμμετεχόντων πέτυχαν βαθμολογία 25 μονάδων και άνω με άριστα το 100.

Mετά από σχετική συνεννόηση με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τα στοιχεία και η επίδοση όσων πέτυχαν χαμηλότερη βαθμολογία δεν δημοσιοποιούνται, αλλά μπορούν να αναζητηθούν από τους ίδιους τους συμμετέχοντες με την
πληκτρολόγηση του ονόματος, του επιθέτου, του αριθμού ταυτότητας και του δεκαψήφιου κωδικού συμμετοχής τους στη συγκεκριμένη δοκιμασία, που τους είχε δοθεί κατά την εξέταση.

Η σχετική εύρεση μπορεί να γίνει από το πλαίσιο αναζήτησης της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ.

Όσοι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μπορούν, όπως ισχύει για όλους τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ, να απευθύνονται στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών ή να καλούν το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών στον αριθμό 1500.