Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Rock Story

























Τελευταίες παραστάσεις

Πέφτει η αυλαία για το «Rock Story», την Κυριακή 24 Μαΐου 2009, στη σκηνή «Σωκράτης Καραντινός», της Μονής Λαζαριστών. Το έργο της Λείας Βιτάλη που παρουσιάζεται από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, με πρωταγωνιστές την Άννα Φόνσου και τον Μαρίνο Δεσύλλα είναι πλημμυρισμένο με ήχους της ελληνικής και ξένης ροκ σκηνής.

Το «Rock Story», εμπνευσμένο από την προσωπικότητα ενός διάσημου έλληνα ροκ σταρ, ανεβάζει live στη σκηνή το ροκ, συνδυασμένο για πρώτη φορά με τον θεατρικό λόγο. Γραμμένο με ευαισθησία και χιούμορ μιλάει για τον αληθινό άνθρωπο πίσω από τον ροκ σταρ. Ποιος είναι; Τι τον σπρώχνει σ’ αυτή τη δύσβατη διαδρομή και τι σημαίνει τελικά το τρίπτυχο σεξ, ντραγκς και ροκ εντ ρολ που σφράγισε μια ολόκληρη εποχή και λειτουργεί ακόμη;

Το «Rock Story» μιλάει για τις ουσίες, για τα οράματα, για τη μοναξιά μέσα στις σχέσεις των ανθρώπων, για τον έρωτα, για το απεγνωσμένο ψάξιμο της αληθινής ζωής πέρα από τις εξαρτήσεις και την βαθιά ανθρώπινη ανάγκη για αγάπη. Πάντα μέσα από μια ματιά ροκ.