Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

Διάψευση απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου

Επιστολή δημοτικού συμβούλου δήμου Πέτρας Δημήτρη Τζήκα στο blog "ΛΕΥΤΕΡΙΑ" :



Ως δημοτικός σύμβουλος, διαψεύδω την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέτρας, στη συνεδρίαση της Πέμπτης 28/5 σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Νομάρχη Πιερίας για τη βλάβη στον αγωγό μεταφοράς νερού από το φράγμα της Μόρνας.
Η ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το δήμαρχο Πέτρας κ. Θ. Παπαδημητρίου, ούτε αναγνώστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε ψηφίστηκε από αυτό.
Η συζήτηση που έγινε, προκλήθηκε από δική μου παρέμβαση και είχε στόχο να καταδικάσει τις δημόσιες δηλώσεις του Δημάρχου Πέτρας ότι εμείς οι κάτοικοι του Δήμου Πέτρας «αγνοούμε την ύπαρξη του κ. Νομάρχη… ζούμε μια χαρά και χωρίς τον Νομάρχη… κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια κ.ά.»
Παράλληλα ζήτησα από τον κ. Νομάρχη να δώσει στη δημοσιότητα πειστικά και αποδεικτικά στοιχεία, που να επιβεβαιώνουν την ανθρώπινη παρέμβαση στον αγωγό, και να κατονομάσει το δράστη, για να μην αιωρούνται αυτές οι τόσο βαριές και σοβαρές κατηγορίες προς κάθε πολίτη του Δήμου Πέτρας που κατά καιρούς διαφώνησε με τη νέα ρύθμιση στη χρήση του νερού του Μορνιώτικου ρέματος.
Καλώ τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ντούρο Δημήτριο να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την ομόφωνη απόφαση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμαρχος Πέτρας.

Δημήτριος Τζήκας
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πέτρας.
Αναρτήθηκε από ΛΕΥΤΕΡΙΑ στις Δευτέρα, Ιούνιος 01, 2009 0 σχόλια