Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

"Κυβέρνηση προοδευτική για μια νέα πορεία"





















Ευθύνες στον πρωθυπουργό για το ότι η κυβέρνηση τελεί υπό καθεστώς ομηρίας και πιθανού εκβιασμού από εμπλεκόμενους στις υποθέσεις διαφθοράς καταλόγισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην εκπομπή "Κοινωνία Ωρα Mega"

Ο κ. Παπανδρέου περιέγραψε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την οικονομία, το μεταναστευτικό κ.α., ενώ τόνισε ότι βασική προτεραιότητα του κόμματός του είναι ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος με την ενίσχυση των δομών πρόνοιας.

Ο κ. Παπανδρέου είπε ότι δεν ευθύνονται οι ψηφοφόροι της ΝΔ, για «τις πολιτικές που κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους, δεν έχουν καμιά ευθύνη για την θεσμική βαρβαρότητα που διαπράχθηκε όταν έκλεισαν τη Βουλή για να πετύχουν την παραγραφή, καμιά ευθύνη για την ανομία και την ατιμωρησία των ισχυρών, για τη βαρβαρότητα των stage, που κρατάει χιλιάδες νέα παιδιά στην ομηρεία και καταρρακώνει την αξιοπρέπειά τους, για τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που έχασαν τα ασφαλιστικά ταμεία με την απάτη των ομολόγων, για τη λεηλασία της δημόσιας γης, της δημόσιας περιουσίας, για το μέγα σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, για τα εκατομμύρια που χάνονται στη μαύρη τρύπα της διαφθοράς».



«Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη ψήφος που δίνει κυβερνητική προοπτική στα όνειρα του λαού μας», είπε ο κ. Παπανδρέου καλώντας να «μην πάει ούτε μια ψήφος χαμένη, αλλά να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και τονίζοντας ότι η «ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη που «φωνάζει» ότι μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας με τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές και τη νίκη και αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές».