Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΑΟ..!

Μιλώντας για τους δημοσκοπικά ανερχόμενους Οικολόγους Πράσινους, ο κ. Βελόπουλος τους χαρακτήρισε εμποροοικολόγους και «μόδα» που θα παρέλθει.

Πιο γαλαντόμος πάντως ήταν απέναντι στο ΠΑ.Μ.ΜΕ, που στοχεύει στην ίδια δεξαμενή ψήφων, όπου κυριαρχούν συγκεκριμένα εθνικά θέματα. Απαντώντας στο ερώτημα πόση ζημιά μπορεί να κάνει στον ΛΑ.Ο.Σ το κόμμα του κ. Παπαθεμελή, είπε: «Εγώ είμαι οπαδός του Μάο. Αφήστε όλα τα λουλούδια ν’ ανθίσουν».


Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ, που βρέθηκε στην Πιερία το περασμένο Σάββατο για να περιοδεύσει σε χωριά του νομού ενόψει των ευρωεκλογών, έκανε λόγο για απώλειες κοινοτικών κονδυλίων της τάξης του 1 δις για τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και μισού δις (εκ προστίμου για τη μη υλοποίηση έργων, έλλειψη σχεδιασμού κ.λ.π) για τις κυβερνήσεις της Ν.Δ.

Και εξ αυτού, διατύπωσε την άποψη πως οι Έλληνες θα πρέπει να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, όχι με κομματικό κριτήριο, αλλά με κριτήριο το τι (σε οικονομικούς πόρους πάντα) μπορεί να πάρει η Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ποιοί είναι ικανοί (έχουν προτάσεις) να τα διεκδικήσουν.