Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "Επικοινωνιακή λύση"

"Όταν έλεγα έστω και τη λέξη λαθρομετανάστευση, με έλεγαν ακραίο. Οικονομικούς μετανάστες τους έλεγαν όλοι. Τώρα ξαφνικά, ανακάλυψαν όλοι τη λαθρομετανάστευση", δήλωσε ο κ.Γ.Καρατζαφέρης στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ.

"Η δικιά μας η πρόταση είναι ότι μόνοι μας ως Ελλάδα ότι δεν μπορούμε να το λύσουμε. Εγώ θα πάω στην Ευρώπη και η εντολή που έδωσα στους δύο ευρωβουλευτές μου, είναι ξεκάθαρη. Θα πάτε εκεί και θα τους πείτε, ότι δεν μπορούμε να έχουμε εμείς 20% λαθρομετανάστες και εσείς να έχετε μέσο όρο 2 και 2,5. Θα τους απορροφήσετε, και θα πάμε στον ίδιο μέσο όρο", τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. και υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι "δεν θα πνίξω εγώ την χώρα μου επειδή η Ευρώπη θέλει να το παίξει η «κυρία με τις καμέλιες»".

"Η κυβέρνηση δεν λύνει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, προσπαθεί να το μετακυλήσει επικοινωνιακά για μετά τις εκλογές. Η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό εμφανίζει στοιχεία τριτοκοσμικής χώρας και αυτοί αναγγέλλουν χώρους υποδοχής μεταναστών.Χώρο υποδοχής της λογικής δεν μπορούν να ανακαλύψουν", τονίζεται σε ανακοίνωση του ΛΑ.Ο.Σ.