Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Θερμές ευχές προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη

κ.κ. Βαρθολομαίο, με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής, απέστειλε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού κ. Στέφανος Π. Ταμβάκης, εκ΄μέρους όλων των Μελών του Προεδρείου του ΣΑΕ και των απανταχού της οικουμένης Ελληνισμό.



Ακολουθεί το κείμενο του μηνύματος:



Α.Θ.Π.

Αρχιεπίσκοπο Κωνσταντινουπόλεως, Νέας Ρώμης &

Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίο

Κωνσταντινούπολη





Παναγιώτατε,



Ευσεβάστως λαμβάνω την τιμή να υποβάλω στην Υμετέρα Παναγιότητα, τις πλέον ειλικρινείς και θερμές προσωπικές, του Προεδρείου του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού και σύσσωμου του απανταχού της οικουμένης ελληνισμού, ευχές επί τη ευκαιρία της ονομαστικής Υμών εορτής.



Προσευχόμεθα άπαντες όπως ο Πανάγαθος Θεός Σας χαρίζει υγεία, μακροζωία και μακροημέρευση και δύναμη ώστε να συνεχίσετε το θεάρεστο έργο σας και την καθοδήγηση του ποιμνίου της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας προς την οδό της αληθείας και να επιτευχθούν οι στόχοι και τα οράματα που έχετε θέσει για το καλό του ελληνισμού απανταχού της οικουμένης και προς δόξα της Ορθοδοξίας.



Εύχομαι σύντομα να μου δοθεί η ευκαιρία να συναντήσω ξανά την Υμετέρα Παναγιότητα για να ασπασθώ την δεξιά Σας, να λάβω την ευχή Σας και να Σας ενημερώσω για την πορεία των θεμάτων του απανταχού ελληνισμού.



Με βαθύτατο σεβασμό και ιδιαίτερη εκτίμηση

Στέφανος Π. Ταμβάκης

Πρόεδρος