Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΚΚΕ

Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ,
Απαντώντας σε ερώτηση για τις εθνικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν, τόνισε ότι «αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ηττηθούν η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ και να ενισχυθεί το ΚΚΕ», ενώ αναφερόμενη στην εκλογολογία υπογράμμισε: «Ο λαός δεν πρέπει να αποπροσανατολιστεί από την λαϊκή πάλη και τον στόχο για λαϊκή αντεπίθεση ούτε από την εκλογολογία αλλά ούτε από την κουβέντα που γίνεται περί ακυβερνησίας. Πρέπει να επιδιώξει να υπάρξει μια αδύναμη αντιλαϊκή κυβέρνηση, με ένα υψηλό κίνημα και ένα ισχυρό ΚΚΕ".

Σχετικά με την αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης η Αλέκα Παπαρήγα σημείωσε «πως το θέμα είναι οι νόμοι που καλείται να εφαρμόσει και όχι τα πρόσωπα».

Η Αλέκα Παπαρήγα ξεκίνησε την περιοδεία της από την Πάτρα, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων στην δημοτική μουσική, οι οποίοι διεκδικούν την μονιμοποίησή τους, εκφράζοντας την συμπαράστασή της. Στην συνέχεια επισκέφθηκε την κοινότητα Λάππα Αχαΐας, ενώ κατόπιν μετέβη σε περιοχές του δήμου Βουπρασίας και των Λεχαινών της Ηλείας, όπου διαβιούν και εργάζονται μετανάστες. Επίσης επισκέφθηκε συσκευαστήριο στην περιοχή των Λεχαινών, όπου συναντήθηκε με τους εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες του.