Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....ΕΚΛΟΓΕΣ.

«Ο τόπος έχει ανάγκη από εκλογές. Η ΝΔ δεν μπορεί να διαχειριστεί τις τύχες του έθνους», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, και πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει, ενόψει της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης, πρόγραμμα διακυβέρνησης, το οποίο θα είναι αποτέλεσμα διαβούλευσης για την εξειδίκευσή του, ώστε να γίνει κτήμα όλων.

«Ο στόχος του ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο κ. Παπανδρέου, υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα βρίσκεται ήδη σε εκλογική ετοιμότητα, «είναι η νίκη στις εκλογές, η αυτοδυναμία, αλλά και η διαμόρφωση ευρύτερων κοινωνικών συναινέσεων».

Υπογράμμισε, επίσης, ότι ενόψει της αυριανής και μεθαυριανής συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου, το ΠΑΣΟΚ θέτει τις πολιτικές και προγραμματικές του πρωτοβουλίες για το επόμενο διάστημα, οι οποίες θα κινούνται κυρίως στο χώρο της οικονομίας και της διακυβέρνησης της χώρας.

Αναφορικά με τα ζητήματα οικονομίας ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι η χώρα βρίσκεται σε δραματική οικονομική κατάσταση και ότι «αντίθετα με τις άλλες χώρες της Ευρώπης, η Ελλάδα δεν διαθέτει σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης».