Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΟΨΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΙΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ

























Την επόμενη εβδομάδα θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της νεκροψίας του Μάικλ Τζάκσον, ανακοίνωσε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες.


Τα αποτελέσματα αυτά αναμένεται να ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου του βασιλιά της Ποπ, και ειδικότερα στο μυστήριο για τα φάρμακα που έπαιρνε ο Μάικλ Τζάκσον πριν το θάνατό του στις 25 Ιουνίου.

Ο Εντ Γουίντερ, υποδιευθυντής της υπηρεσίας, δήλωσε πως τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα όταν ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Όπως διευκρίνισε ο ίδιος, η νέα αυτή καθυστέρηση οφείλεται στο ότι η Ιατροδικαστική Υπηρεσία ζήτησε από τον Λόρενς Κόπλιν, έναν από τους πλαστικούς χειρουργούς του Τζάκσον, να παραδώσει τους ιατρικούς φακέλους του. «Ο γιατρός συνεργάζεται», τόνισε ο Γουίντερ.

Την Τρίτη, η αστυνομία του Λος Άντζελες και ομοσπονδιακοί πράκτορες πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του Κόλιν Μάρεϊ, τελευταίου γιατρού του Τζάκσον. Ο Μάρεϊ βρίσκεται στο στόχαστρο των ερευνών μετά την ανακάλυψη από την αστυνομία στο σπίτι του τραγουδιστή φιάλες Propofol, ένα ιδιαίτερα δυνατό αναισθητικό που χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο