Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

ΕΓΚΥΟΣ ΜΕ 12 ...ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!

Έγκυος με... 12 παιδιά θέλει να γεννήσει κανονικά, παρά τις προτροπές ειδικών, οι οποίοι την έχουν προειδοποιήσει πως το ρίσκο που αναλαμβάνει είναι μεγάλο.

Η μητέρα -δασκάλα στην Τυνησία- φαίνεται να απορρίπτει τις ιατρικές συμβουλές ειδικών, έχοντας πάρει την απόφαση να γεννήσει κανονικά τα έξι αγόρια και έξι κορίτσια που κυοφορεί, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sun. Αν τα καταφέρει, η γέννα της θα καταρρίψει το παγκόσμιο ρεκόρ των πολλαπλών γεννήσεων.

Ο σύζυγός της την υποστηρίζει δηλώνοντας: "Στην αρχή νόμιζα ότι η γυναίκα μου θα φέρει στον κόσμο δίδυμα. Στην συνέχεια περισσότερα έμβρυα εντοπίστηκαν. Χαιρόμασταν όλο και περισσότερο όσο ο αριθμός αυτός μεγάλωνε".

Βρετανοί ειδικοί για θέματα γονιμότητας, προειδοποίησαν την έγκυο στην Γάφσα -πόλη της Τυνησίας- για το τεράστιο ρίσκο που παίρνει. Όλα τα παιδιά που γέννησε η προηγούμενη κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ - έφερε στον κόσμο εννιά παιδιά στην Αυστραλία το 1971- πέθαναν στο Σίδνεϊ.

Η μέλλουσα μητέρα, πάντως, ανυπομονεί να τα γεννήσει και να τα πάρει όλα αγκαλιά, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι η υποψήφια για το νέο ρεκόρ παλιότερα είχε αποβάλει αρκετές φορές.

Η κυβέρνηση της Τυνησίας τονίζει ότι θα προσφέρει την καλύτερη φροντίδα στη μητέρα και τα παιδιά.