Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Δόθηκε η έγκριση στη δημιουργία προϊόντων με τη μορφή του Μάικλ Τζάκσον

Λος Αντζελες




Το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Aντζελες έδωσε τελικά την έγκριση για τη δημιουργία προϊόντων με τη μορφή του Μάικλ Τζάκσον, αλλά μετέθεσε για την Παρασκευή την απόφαση σχετικά με έκθεση αντικειμένων που ανήκαν στο διάσημο τραγουδιστή.

Ο δικαστής Μίτσελ Μπέκλοφ επικύρωσε το συμβόλαιο που υπέγραψε η εταιρεία Bravado και οι διαχειριστές της περιουσίας του βασιλιά της ποπ, ο δικηγόρος Τζον Μπράνκα και ο μουσικός παραγωγός Τζον Μακλέιν.

Στα σχέδια της Bravado, η οποία προβλέπει την κυκλοφορία στην αγορά κυρίως ρούχων με τη μορφή του ποπ σταρ, φαίνεται ότι συναίνεσαν και η Κάθριν Τζάκσον, μητέρα του εκλιπόντος, και η δικηγόρος που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των τριών παιδιών του.

Ωστόσο την ίδια τύχη δεν είχε η έκθεση αντικειμένων που ανήκαν στον Μάικλ Τζάκσον, την οποία επιθυμεί να διοργανώσει η AEG Live, η οποία προώθησε τις συναυλίες στο Λονδίνο που θα σηματοδοτούσαν τη μεγάλη επιστροφή του τραγουδιστή στη σκηνή.

Λόγω της διαφωνίας ανάμεσα στους διαχειριστές της περιουσίας του Μάικλ Τζάκσον και της μητέρας του, ο δικαστής Μπέκλοφ ανέβαλε την απόφασή του έως την Παρασκευή, όταν οι δύο πλευρές θα παρουσιάσουν τα επιχειρήματά τους.


Newsroom ΔΟΛ