Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Ετοιμάζεται μεγαλειώδης συναυλία στη μνήμη του Michael Jackson

Μεγαλειώδης συναυλία ετοιμάζεται στη μνήμη του Michael Jackson από τον αδερφό του, Jermaine. Η συναυλία θα έχει διάρκεια τριών ωρών και θα λάβει χώρα μπορστά από ένα παλάτι του 17ου αιώνα στη Βιέννη. Φυσικά, θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά και πολλά δίκτυα ανά τον κόσμο βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τα δικαιώματα, ενώ μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το επίσημο πρόγραμμα της συναυλίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Σύμφωνα με τον Jermaine Jackson θα έχει λάβει την τελική του μορφή στα τέλη Αυγούστου (ή στις αρχές Σεπτεμβρίου το αργότερο), αλλά τα ονόματα των Madonna, U2, Whitney Houston, και Lionel Richie έχουν ακουστεί περισσότερες από μία φορές.

Η πρόθεση του αδερφού του Βασιλιά της Ποπ είναι να μαζέψει την κορυφαία δεκάδα των μεγαλύτερων καλλιτεχνών όλων των εποχών για να αποκτήσει η συναυλία την απαιτούμενη βαρύτητα. Επίσης, ανάμεσα στις εμφανίσεις των τραγουδιστών, φίλοι του Michael Jackson, μέλη της οικογένειάς του και διάφοροι αστέρες του Hollywood που τον γνώρισαν θα μιλήσουν γι’ αυτόν και θα μοιραστούν αναμνήσεις με το κοινό.
Τέλος, μπορεί η ημερομηνία της συναυλίας να μην έχει οριστικοποιηθεί ακόμα, αλλά θα γίνει στα τέλη Σεπτμεβρίου και τα εισιτήρια θ’ αρχίσουν να πωλούνται από τις 20 Αυγούστου.