Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ

Μετά τις εκλογές έρχεται θύελλα αντιλαϊκών μέτρων, για αυτό και περισσότερο από ποτέ πρέπει να ενισχυθεί το ΚΚΕ, δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Σχετικά με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ η ίδια είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απόλυτα αφερέγγυος.

Η ίδια κάλεσε επίσης τους πολίτες που επέλεξαν την αποχή στις ευρωεκλογές να σκεφτούν ότι «τη στάση της αποχής η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ την έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια και συνεχίζουν ακάθεκτοι».

«Καλούμε σε υπερψήφιση του ΚΚΕ όλο τον λαϊκό κόσμο του ΠΑΣΟΚ, που η ηγεσία του πρόδωσε τα όνειρα χιλιάδων και χιλιάδων και εδώ και χρόνια πορεύεται στην υπηρεσία της πλουτοκρατίας.

» Μαζί τους καλούμε και τους απλούς εργαζόμενους που πίστεψαν στη ΝΔ και τώρα βλέπουν ότι τους εξαπάτησε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ η Αλέκα Παπαρήγα υποστήριξε ότι είναι 100% αφερέγγυος, αφού αποδείχθηκε δύναμη που δεν μπορεί να αμφισβητήσει ούτε στρατηγικά ούτε πρακτικά τη δικομματική εναλλαγή.

Για τον ΛΑΟΣ και τους Οικολόγους η γγ του ΚΚΕ είπε ότι το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να αφαιρέσουν ψήφους από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, αυτό δεν συνιστά χτύπημα της στρατηγικής τους.