Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΖΗΤΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Υπό την προεδρία του Κ.Καραμανλή συνεδρίασε στη Ρηγίλλης η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ.

Στη συνεδρίαση ο Κ.Καραμανλής ενημέρωσε τα μέλη της για την στρατηγική και την τακτική που θα ακολουθήσει το κόμμα, ενώ συζητήθηκαν επίσης το πρόγραμμα δράσης και οι περιοδείες της προεκλογικής περιόδου.

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε και οι υπουργοί συμφώνησαν με την απόφασή του να ζητήσει τη διεξαγωγή προσωπικού ντιμπέιτ με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου, το οποίο να είναι όσο πιο ουσιαστικό γίνεται.

Εξήγησε δε ότι αυτή η απόφαση επιβάλλεται από την κρισιμότητα της εκλογής όπου οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν τον κυβερνήτη που θα οδηγήσει τη χώρα σε έξοδο από την κρίση.

Δηλώσεις Σουφλιά

«Ο πρωθυπουργός μίλησε στη Θεσσαλονίκη με τη γλώσσα της αλήθειας» δήλωσε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο Κ.Καραμανλής ανέπτυξε ολοκληρωμένο πρόγραμμα με συγκεκριμένα μέτρα για την οικονομία και για τις διαρθρωτικές αλλαγές που είναι απαραίτητες.


Υπάρχει το ερώτημα, συνέχισε, γιατί δεν έγιναν αυτά εδώ και 5,5 χρόνια: «Η απάντηση είναι ότι έγινε έργο και έγιναν σημαντικά βήματα όλα αυτά τα χρόνια, ωστόσο, η διεθνής οικονομική κρίση επιβάλλει, όπως και σε άλλες χώρες, τη λήψη επιπλέον μέτρων» σημείωσε.

Ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ δήλωσε ακόμα ότι η ΝΔ έχει το θάρρος να ανακοινώσει εκ των προτέρων απαραίτητα μέτρα, κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ ότι δεν έχει πρόγραμμα για την οικονομία.

Δηλώσεις Κουμουτσάκου

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος δήλωσε ότι η ΝΔ προσέρχεται στην εκλογική μάχη με την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα που της δίνουν η ειλικρίνεια και η υπευθυνότητα της πολιτικής της, το ξεκάθαρο μήνυμά της και ο ηγέτης της Κώστας Καραμανλής που προτάσσει πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδας.

«Οι Έλληνες πολίτες να είναι βέβαιοι ότι στις επόμενες ημέρες θα αποκαλυφθεί ότι ο επιπόλαιος λαϊκισμός του ΠΑΣΟΚ και του αρχηγού του οδηγεί σε αδιέξοδο» συνέχισε ο ίδιος.