Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ ...ΡΑΣΕΛ ΚΡΟΟΥ.!!!

Ο διάσημος ηθοποιός Ράσελ Κρόου προκάλεσε μια δημοσιογράφο από την Αυστραλία σε «ποδηλατική μονομαχία», με αφορμή τα σχόλια που έκανε για τη φυσική κατάσταση του ηθοποιού. Η δημοσιογράφος απεδέχθη την πρόκληση, αλλά ο Ρ.Κρόου κέρδισε τον αγώνα.

Η Ανέτ Σαρπ έγραψε πριν από μερικές ημέρες ένα άρθρο στην εφημερίδα Sydney's Daily Telegraph με τίτλο: «Τσιγάρα και παχυντικές τροφές, οι συνήθειες για να κρατιέται σε φόρμα ο 'σκουριασμένος'».

Ο εκπρόσωπος του σταρ τηλεφώνησε στην εφημερίδα και προκάλεσε τη δημοσιογράφο σε έναν ποδηλατικό γύρο 19,3 χιλιομέτρων στο Σίδνεϊ.

«Ανέβα στο ποδήλατό σου. Ο Ράσελ θέλει να πας για ποδήλατο μαζί του. Είσαι έτοιμη να χάσεις;» δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Η δημοσιογράφος απεδέχθη την πρόκληση, ανέβηκε στο ποδήλατό της και οι δύο έκαναν το γύρο της πόλης. Σε κάποια στιγμή εκείνη έπεσε από το ποδήλατό της.

«Αυτό ήταν. Η στιγμή της νίκης του. Η στιγμή της νίκης του με εμένα ξαπλωμένη στη σκόνη» έγραψε αργότερα η δημοσιογράφος, η οποία είπε ότι ο σταρ ήταν ευγενέστατος και έσπευσε να διαπιστώσει εάν είναι καλά.

Ο Ρ.Κρόου είπε στην δημοσιογράφο ότι είναι καλύτερη ποδηλάτης από τον Αυστραλό σκηνοθέτη Μπαζ Λούρμαν. «Έχει τα πρωτεία του χειρότερου ποδηλάτη, τον οποίο έχω ξεναγήσει. Είσαι δύο φορές καλύτερη από τον Μπαζ Λούρμαν πάνω στο ποδήλατο».