Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΦΡΟΥΡΙΟ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...

Ξεκινά από το απόγευμα της Παρασκευής ο... χορός των κινητοποιήσεων στη φετινή 74η ΔΕΘ, με την αρχή να κάνουν οι αστυνομικοί. Το απόγευμα του Σαββάτου έρχεται η σειρά των σωματείων και των συνδικάτων. «Φρούριο» η Θεσσαλονίκη με πάνω από 2.500 αστυνομικούς να περιφρουρούν το κέντρο. Ρυθμίσεις της κυκλοφορίας από την Τροχαία.

Περίπου 2.500 αστυνομικοί, εκ των οποίων αρκετοί θα αποσπαστούν από άλλες πόλεις, αναμένεται να περιφρουρήσουν το κέντρο, ενώ το «παρών» στις πορείες θα δώσουν και τέσσερις εισαγγελείς οι οποίοι και θα επιτηρήσουν τα εγκαίνια της 74ης ΔΕΘ.

Στις 18:00 απόγευμα της Παρασκευής ξεκινούν οι κινητοποιήσις, με την αρχή να κάνουν οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες και οι λιμενικοι που θα διαδηλώσουν στο κέντρο της πόλης, με οικονομικά και θεσμικά αιτήματα.

Το Σάββατο, ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής θα μιλήσει υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο συνεδριακό κέντρο «Ι.Βελλίδης», ενώ την ίδια ώρα θα πραγματοποιούνται πορείες των συνδικάτων.

Η η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, η ΠΟΕ-ΟΤΑ, η ΕΔΟΘ και το Εργατικό Κέντρο έχουν δώσει ραντεβου στις 18:30 στο άγαλμα του Βενιζέλου, ενώ μισή ώρα αργότερα δίνουν «ραντεβού» το ΠΑΜΕ στην πλατεία Συντριβανίου, σωματεία και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς στην Καμάρα.

Μάλιστα, με ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ αναφέρει: «Η προκήρυξη των εκλογών όχι μόνο δεν αλλάζει τον προγραμματισμό και τις διεκδικήσεις της Συνομοσπονδίας αλλά το αίτημα για ανατροπή των αντεργατικών και αντικοινωνικών πολιτικών γίνεται εντονότερο».

Η Τροχαία θα προχωρήσει σε απαγόρευση της κυκλοφορίας και της στάθμευσης σε κεντρικές λεωφόρους και σε πολλούς δρόμους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Τα «μπλόκα» της Αστυνομίας στους δρόμους θα ξεκινήσουν σταδιακά από τις τρεις το μεσημέρι του Σαββάτου και θα συνεχιστούν ως και το βράδυ.

Συγκεκριμένα, θα κλείσουν η λεωφόρος Στρατού (από Καυτανζόγλου ως ΧΑΝΘ), η 3η Σεπτεμβρίου (από Μ. Ανδρόνικου ως Εγνατία), η Β. Ολγας (από Μ. Μπότσαρη ως Παρασκευοπούλου), η Β. Γεωργίου (από Παρασκευοπούλου μέχρι Μ. Ανδρόνικου), η λεωφ. Νίκης (από 26ης Οκτωβρίου ως Λευκό Πύργο), η Κ. Καραμανλή (από Κατσιμίδη ως 3η Σεπτεμβρίου) και η Εγνατία (από Λαγκαδά ως 3η Σεπτεμβρίου).

Ακόμη, η στάθμευση των οχημάτων θα απαγορευτεί από το πρωί του Σαββάτου ως το μεσημέρι της Κυριακής στους εξής δρόμους: λεωφ. Στρατού (από Καυτανζόγλου μέχρι ΧΑΝΘ), Ν. Γερμανού (από Λευκό Πύργο ως ΧΑΝΘ), 3η Σεπτεμβρίου (από Μ. Ανδρόνικου μέχρι Αγ. Δημητρίου), Αγ. Δημητρίου (από Ευαγγελίστρια ως 3η Σεπτεμβρίου), Εθνικής Αμύνης (από Αγ. Δημητρίου μέχρι Λευκό Πύργο), Τσιμισκή (από ΧΑΝΘ ως Εθνικής Αμύνης), Εγνατία (από Συντριβάνι μέχρι 3η Σεπτεμβρίου), Γρ. Λαμπράκη (από Εγνατία ως 3η Σεπτεμβρίου), Αρμενοπούλου (από Μελενίκου μέχρι Εθνικής Αμύνης), Ν. Ζέρβα (από Β. Γεωργίου ως λεωφ. Στρατού), Γκίζη (Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Γ. Γεωργίου), Μ. Αλεξάνδρου (από πλατεία Ηλεκτρικής ως Αγ. Τριάδος), Αγ. Τριάδος (από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Β. Γεωργίου), Μ. Ανδρόνικου (από πλ. Ηλεκτρικής ως ΧΑΝΘ).

ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΨΑΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ....!!! ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΠΕΔΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ...
ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΗΤΕΣ....