Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009

Στην 25η Philoxenia συμμετέχει η Ν.Ε.Τ.Π. Πιερίας





Σε ένα εντυπωσιακό και σύγχρονα διαμορφωμένο περίπτερο η Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Πιερίας ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους επισκέπτες της 25ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia, που διοργανώνεται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO από τις 29 Οκτωβρίου έως και την 1η Νοεμβρίου 2009 στη Θεσσαλονίκη.
Στο άρτιο, αισθητικά και λειτουργικά, εκθεσιακό περίπτερο της Πιερίας, επιφάνειας 100 τ.μ. οι εκπρόσωποι της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης καθώς και οι επιχειρηματίες του πιερικού τουρισμού θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν το τουριστικό προϊόν και τα πλεονεκτήματα της περιοχής, μέσα από το πλούσιο έντυπο και ψηφιακό προωθητικό υλικό, προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Έκθεση Philoxenia αποτελεί την κορυφαία διεθνή συνάντηση των τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων που, εδώ και 25 χρόνια, οδηγεί τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου, παρουσιάζοντας τις πιο σύγχρονες τάσεις στο διεθνή Τουρισμό.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 11:00 έως τις 20:00, μόνο για εμπορικούς επισκέπτες, ενώ το Σαββατοκύριακο την έκθεση μπορεί να επισκέπτεται και το κοινό.