Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΤΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ.





Από την πρώτη στιγμή το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009, το απόγευμα, υπήρξε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Πέτρας και τους αντιδημάρχους από τον Γενικό Γραμματέα της Νομαρχίας και τον υπεύθυνο πολιτικής προστασίας της Νομαρχίας για τον συντονισμό των ενεργειών




Το ίδιο βράδυ έσπευσαν στην περιοχή του Μοσχοχωρίου ο Γενικός Γραμματέας της Νομαρχίας, καθώς και μηχανικοί και υπάλληλοι της Νομαρχίας. Την ίδια στιγμή ο Νομάρχης συντόνιζε με τον διοικητή της Πυροσβεστικής τον απεγκλωβισμό των πολιτών στην επαρχιακή οδό Κατερίνης – Δίου, πριν από την Καρίτσα.



Το πρωί της Κυριακής 25 Οκτωβρίου 2009, ο κ. Νομάρχης επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές του Δήμου Πέτρας, τόσο το Λόφο όσο και στο Μοσχοχώρι, όπου επισκέφθηκε τις κατοικίες που πλημμύρισαν και συνομίλησε με τους πολίτες. Επίσης, ο Νομάρχης από το Μοσχοχώρι επισκέφθηκε και τους αγροτικούς δρόμους της περιοχής, καθώς και το δρόμο από το Μοσχοχώρι προς τη Λαγόραχη, φθάνοντας έως και το ρέμα του ποταμού.

Συγχρόνως, ο αντινομάρχης Πιερίας Νίκος Μπουρονίκος, ο Γενικός Γραμματέας της Νομαρχίας Άκης Ελευθεριάδης, καθώς και μηχανικοί της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας επισκέφθηκαν τον Δήμο Πέτρας και τους Δήμου Πιερίων και Ελαφίνας καθώς και όλους τους Δήμους που επλήγησαν.