Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΝΝΕΔ Κ. Κατερίνης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία την ΟΝΝΕΔ Κ. Κατερίνης η Γενική Συνέλευση υπό ηγεσία του προέδρου Νίκου Μακρίδη.
Στη συνέλευση αυτή δόθηκε κυρίως έμφαση στη συσπείρωση όλων των μελών της Ν.Δ. και αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι παρευρέθηκαν οι πρόεδροι και τα μέλη των Τ.Ο. ΟΝΝΕΔ Πλ. Βενιζέλου, Θείας Αναλήψεως , Πάρκου και μέλη της Κεντρικής Πλατείας. Με τηλεφωνική παρέμβαση δήλωσε παρών κ ο πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Ν. Πιερίας Χ. Παπαποστόλου μιας και επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να παρίσταται στη συνέλευση.


Στη συνέχεια, όλα τα μέλη, με ψηφοφορία έδωσαν παμψηφεί ψήφο εμπιστοσύνης στον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κ. Κατερίνης Νίκο Μακρίδη προτρέποντάς τον να συνεχίσει τον σπουδαίο αγώνα του από τη θέση του προέδρου. Όπως δήλωσε και ο ίδιος με επιστολή του στα Μ.Μ.Ε., κύριοι στόχοι του αποτελούν από εδώ και πέρα, η συσπείρωση των νέων και η ενότητα της παράταξής μας.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης τα μέλη καλωσόρισαν στη θέση του 5μελούς την Λιακοπούλου Ζωή, η οποία με μεγάλη της τιμή αποδέχτηκε τη θέση «Δημοσίων Σχέσεων και Τύπου» .
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αγωνίζονται στο πλευρό μας, δείχνοντας πως προσωπικές πικρίες δεν κλονίζουν την ΟΝΝΕΔ Κέντρου Κατερίνης και ιδιαίτερα σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς για το κόμμα μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ…
Εκ του Δ.Σ.