Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010



Επέστρεψε η αποστολή της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής από την Αυστρία

Η Πιερία στην Τουριστική Έκθεση της Βιέννης


            Επέστρεψε η αποστολή της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Πιερίας   από την Τουριστική Έκθεση «FERIEN MESSE» της Βιέννης που διήρκησε από 14 έως 17 Ιανουαρίου. Στην έκθεση που αποτελεί το κορυφαίο τουριστικό γεγονός της Κεντρικής Ευρώπης συμμετείχαν 800 εκθέτες από 70 διαφορετικές χώρες, ενώ οι επισκέπτες έφτασαν τους 147.000 περίπου.

            Και στη φετινή διοργάνωση ήταν έντονη η παρουσία της Πιερίας, με δικό της σταντ στο περίπτερο του ΕΟΤ, σε μια προσπάθεια αύξησης του τουριστικό ρεύματος από την Αυστρία, καθώς σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές, περισσότεροι από 500.000 Αυστριακοί επιλέγουν κάθε χρόνο την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

            Στο οργανωμένο σταντ της Πιερίας διανεμήθηκε πλούσιο τουριστικό υλικό για τους τουριστικούς προορισμούς του Νομού μας, ενώ τόσο κατά τη διάρκεια της έκθεσης όσο και των παράλληλων εκδηλώσεων η αποστολή είχε την ευκαιρία να κάνει σημαντικές επαφές με πολιτικούς και τουριστικούς φορείς της περιοχής.

            Στην έκθεση τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας εκπροσώπησε ο Αντινομάρχης Πιερίας Πέτρος Παπανικολάου και παρόντες στην έκθεση ήταν ο αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ Πιερίας, δήμαρχος Πέτρας Θωμάς Παπαδημητρίου, ο Δήμαρχος Μεθώνης Κώστας Αβραμίδης, ο Δήμαρχος Πύδνας Δημήτρης Βασιλειάδης, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Γιώργος Τζόβας και από την ΤΕΔΚ Πιερίας ο κ. Κώστας Ορφανίδης.