Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Ιδού το σκάνδαλο με την μετάταξη του γιου του Τριανταφυλλόπουλου



ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΚΑΝΟΝΙΣΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ 11ΤΠ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΓΛΕΝΤΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ!!! ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Μεγάλο σκάνδαλο στις ένοπλες δυνάμεις και στον στρατό με εμπλεκόμενο τον νεοσύλλεκτο φαντάρο που φέρει το όνομα Τριανταφυλλόπουλος και ευθύνη του αρχηγού ΓΕΣ Φράγκου Φραγκούλη καθώς και του διοικητή της μονάδας στην 11ΤΠ στην Τρίπολη.

Η αλήθεια που σας αποκαλύπτουμε παρακάτω έχει ήδη ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων(λόγω των προαναγγελιών μας για το θέμα)και έχει ξεκινήσει έρευνα ο Βαγγέλης Βενιζέλος από τις Βρυξέλλες και ο Π.Μπεγλίτης.

Ο Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος παρουσιάστηκε στο ΠΕΖΙΚΟ (11ο σύνταγμα ΠΕΖΙΚΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗ)και με ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ....αεροπλανική ΜΕΤΑΤΑΞΗ - ενώ ήδη υπηρετεί - τον πήγαν στο ευγενές ΟΠΛΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ που πάνε οι επιστήμονες!

Η ειδικότητα που πήρε είναι ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΣ(και όχι σκαπανέας όπως ψευδώς αναφέρει ο Μάκης - αλλάξτε το προλαβαίνετε να γυρίσετε την ειδικότητα σε σκαπανέα)και με αυτή την ειδκότητα θα παραμείνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ άλλους 3 μήνες στο Ναύπλιο. Θα κάνει καλοκαίρι στο γραφικό Ναύπλιο. Μετά απομένουν 20 ημέρες για να περάσει το μισό της θητείας του και θα πάει στην Σάμο ενώ μετά το μισό της θητείας του υπάρχει η ειδικότητα διαβιβαστή στην Αθήνα!

Αρχικά ήταν να πάει στον Έβρο όμως άλλαξε ΟΠΛΟ και πάει στο Μηχανικό για να τύχει ευνοικής μετάθεσης και μεταχείρισης!

Η μετάταξη είναι παράνομη και παράτυπη και σύμφωνα με την πρώτη έρευνα που έκανε το υπουργείο, αποδείχθηκε ότι ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ της μονάδας νεοσυλλέκτων στην Τρίπολη όπου χθες έκαναν τα γλέντια και την μπουζουγκλερί, πήρε τηλέφωνο και άλλαξαν την μετάθεση του μέσω των κομπιούτερ και από το Πεζικό βρέθηκε στο Μηχανικό και βέβαια στην Σάμο(γιαυτό και ο Μάκης λέει παραμεθόριο λες και μπορούσε να πάει στην Εκάλη αλλά δεν μας λέει ότι αυτό ζήτησε)!

κ.Αρχηγέ του ΓΕΣ γιατί...


δεν είχε επιλεγεί από την αρχή για το μηχανικό ο γιος του Τριανταφυλλόπουλου και έγινε μετάταξη ενώ ήδη υπηρετεί την θητεία του κάτι που δεν γίνεται ούτε με τον ...Πάρι Κασιδόκωστα;

Χθες η βραδιά του οπλίτη ήταν μια νύχτα δημοσίων σχέσεων του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που πήγε δύο επώνυμους τραγουδιστές(σε αντίθεση με άλλα στρατόπεδα) με τον διοικητή του στρατοπέδου που σύμφωνα με την έρευνα του υπουργείου έκανε παρέμβαση για την μετάταξη του υιου Τριανταφυλλόπουλου!

Η "αεροπλανική" μετάταξη για όσους έχουν πάει στρατό δεν μπορεί να γίνει και μάλιστα όταν έχεις ήδη μπει στο στρατόπεδο παρά μόνο αν έχεις ...μπάρμπα στην Κορώνη ή είσαι ο γιος του Τριανταφυλλόπουλου.

Ο αδέκαστος δημοσιογράφος που δεν πήγε στρατό έγραψε ολόκληρο λίβελο μιλώντας ακόμα και για εκβιασμούς από το troktiko χωρίς να περιμένει να δει τι θα του βγάλουμε.

Ο διοικητής της μονάδας της Τρίπολης είναι αυτονόητο ότι πρέπει να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια για μη ισόνομη συμπεριφορά σε στρατιώτες ενώ ο αρχηγός του ΓΕΣ που δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι το στράτευμα του διοικείται από ανθρώπους που κάνουν δημόσιες σχέσεις.

Το υπουργείο εθνικής άμυνας είναι αυτονόητο ότι πρέπει να βγάλει ανακοίνωση για το ΜΕΓΑ σκάνδαλο και να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση για το θέμα.

Λυπούμαστε που ο Μπαμπάς Μάκης εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον γιο του που δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Από τις τύψεις και τις ενοχές του για την ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ μετάταξη έκαναν το πάρτυ του οπλίτη με γλέντι για να ευχαριστήσουν τον διοικητή της μονάδας στην Τρίπολη!

Όμως έκανε και το άλλο! Τράβηξε την εκδήλωση που έκανε και την ανέβασε στο portal του με ...αράχνη και ενώ κάτι τέτοιο είναι αδιανόητο να γίνει χωρίς ειδική άδεια!!! Τόσο κολλητοί είναι με τον διοικητή στην Τρίπολη που ήθελε να δείξει ότι απλά έγινε ένα πανηγύρι για να καλύψει τις παρεμβάσεις του.

Όπως είδες Μάκη μιλάμε πάντα μόνο με στοιχεία όταν εσύ απλά βωμολοχείς.

Όσο για τα...σκουπίδια των ερτζιανών (όπως τους αποκαλεί ο Μάκης) Γκιόλια - Κακλαμάνο θα του απαντήσουν αύριο από το ΘΕΜΑ 98,9 στις 12.35.