Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ OLYMPUS DANCE CUP





Κλειστό Γυμναστήριο Κατερίνης

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ “LET’S DANCE”



Ο πρώτος Διεθνής Αγώνας Αθλητικού Χορού θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας το Σάββατο 10 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης.

Ένα φαντασμαγορικό θέαμα μαγευτικού χορού, με κατηγορίες αρχάριων αλλά και άψογων επαγγελματιών χορευτών, που θα παρασύρουν το κοινό σε Λατινοαμερικάνικους, Ευρωπαϊκούς και Hip – Hop ρυθμούς.

Μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε τα σωστά βήματα και τις απαιτούμενες κινήσεις των χορών Cha- cha – cha, Samba, Jive, Rumba, Waltz κ.α.
Τον αγώνα υλοποιεί ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χορού Κατερίνης «Let’s Dance» με την υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης, του Ελληνικού Συμβουλίου Χορού Ελλάδος και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητικού Χορού.
Η έναρξη των αγώνων θα γίνει στις 3 το μεσημέρι, ενώ η προσέλευση του κοινού θα πραγματοποιηθεί στις 2. Αξίζει να σημειωθεί πως κύριος στόχος της διοργάνωσης είναι οι Αγώνες Αθλητικού Χορού να γίνουν θεσμός για την πόλη της Κατερίνης. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 23510 52051 και 6972 307 857, ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.olymposdance.gr