Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης ο Αντώνης Ρέμος

Σε ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική κατάσταση εμφανίζει τον Αντώνη Ρέμο δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, εξαιτίας, όπως αναφέρεται, των χρημάτων που ο γνωστός τραγουδιστής έβαλε από την τσέπη του στην ΠΑΕ Ηρακλής, πριν αποχωρήσει από τη διοίκησή της...

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, ο Αντώνης Ρέμος μετέφερε από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στην ΠΑΕ περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ, στα τρία χρόνια που διετέλεσε πρόεδρός της, με μοναδικό σκοπό να γλιτώσει την ομάδα από την χρεωκοπία. Φαίνεται όμως ότι βρέθηκε ο ίδιος στο χείλος του γκρεμού...

Όταν το καλοκαίρι του 2007 ο Αντώνης Ρέμος έπαιρνε το τιμόνι της ομάδας, τα χρέη του Ηρακλή άγγιζαν τα 9 εκατομμύρια ευρώ. Τότε ο Αντώνης έβαλε πλάτη και προχώρησε σε διακανονισμούς με την εφορία και το ΙΚΑ δεσμεύοντας ουσιαστικά την προσωπική του περιουσία.

Τρία χρόνια μετά - και σύμφωνα πάντα με τη Real News - ο Αντώνης βρίσκεται αντιμέτωπος με μία τεράστια οικονομική ζημιά, ενώ το έργο του στην ομάδα δεν εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από τους οπαδούς του Ηρακλή, που δεν θέλουν να τον δουν μπροστά τους.

Μάλιστα στο ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει πρόσφατα συναυλία στη Βόρεια Ελλάδα, οι οπαδοί απείλησαν τον Ρέμο ότι εάν το επιχειρήσει η αντίδρασή τους θα είναι έντονη και μαζική.
ΝΟΟΖ