Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ....!

Κυκλοφοριακός χάρτης διανέμεται από το νοσοκομείο για τους τρόπους πρόσβασης στο νέο κτίριο –Σήμερα η γενική πρόβα


Δρομολογούνται οι διαδικασίες για τη μετεγκατάσταση και λειτουργία του νέου νοσοκομείου Κατερίνης και όλα δείχνουν πως είμαστε στην τελική ευθεία, αφού ήδη έχουν μεταφερθεί οι διοικητικές υπηρεσίες και σταδιακά θα αρχίσει η μεταφορά και των κλινικών.
Σήμερα Τρίτη εξάλλου ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Φαρμάκης, θα υποδεχθεί τους δημοσιογράφους και το προσωπικό του νέου νοσοκομείου στη γενική δοκιμή λειτουργίας που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ υπό την πανσέληνο.

Καμπάνια ενημέρωσης
Στο ίδιο πλαίσιο, εντάσσεται και η καμπάνια ενημέρωσης που ξεκίνησε ήδη από το νοσοκομείο Κατερίνης, προκειμένου να ενημερωθούν το καλύτερο δυνατόν οι πολίτες της Πιερίας για τους τρόπους πρόσβασής τους στο νέο νοσοκομείο.
Έχει εκτυπωθεί για το σκοπό αυτό ειδικό έντυπο που περιλαμβάνει το χάρτη της κυκλοφοριακής σύνδεσης του νέου νοσοκομείου με την πόλη της Κατερίνης, την παλαιά και τη νέα εθνική οδό.
Στο μήνυμά του ο κ. Φαρμάκης αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Ηρθε η ώρα επιτέλους, να τεθεί σε λειτουργία το νέο κόσμημα της Πιερίας, το νέο νοσοκομείο Κατερίνης. Ηρθε η ώρα ο πληθυσμός της Πιερίας να απολαύσει νέα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών Υγείας στις νέεες εγκαταστάσεις του νοσοκομείου.
Διανέμουμε αυτό το χάρτη που δείχνει τον ευκολότερο δρόμο πρόσβασης στο νέο νοσοκομείο που βρίσκεται κοντά στο Ν.Κεραμίδι Πιερίας.
Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης της λειτουργίας του νέου νοσοκομείου, μετά την οποία θα μπορούν όλοι όσοι έχουν ανάγκη να προσέλθουν και να δεχθούν υπηρεσίες υγείας από υποδομές και εξοπλισμό αντάξιο των αναγκών και της μεγάλης υπομονής που επέδειξε ο λαός της Πιερίας μέχρι σήμερα, περιμένοντας την έναρξη της λειτουργίας του.
Προσωπικά, αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους όλων όσων διοίκησαν μέχρι σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο στην υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου, γιατί αργήσαμε τόσο πολύ να ολοκληρώσουμε αυτό το σημαντικό έργο το οποίο έχουν τεράστια ανάγκη τόσο ο τοπικός πληθυσμός όσο και οι επισκέπτες της Πιερίας».