Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΕΙΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΦΩΝ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ


Σειρά συναντήσεων και επαφών με τους τοπικούς φορείς έχει ξεκινήσει ο βουλευτής Πιερίας Κώστας Κουκοδήμος.
Ήδη έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις με τους δημάρχους της βόρειας και της νότιας Πιερίας, ενώ την προσεχή εβδομάδα έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τους δημάρχους των δήμων Πέτρας, Πιερίων, Ελαφίνας, Κατερίνης, Παραλίας, Κορινού και Μεθώνης.

«Ενόψει των εκλογών της Αυτοδιοίκησης, της εφαρμογής του σχεδίου «Καλλικράτης» αλλά και των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δήμοι με την περικοπή των χρηματοδοτικών προγραμμάτων και τη μείωση των πόρων αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. να καταγράψουμε, να μεταφέρουμε τις προτάσεις των ανθρώπων της Αυτοδιοίκησης και την αγωνία τους για τη βιωσιμότητα των νέων δήμων» δήλωσε ο κ. Κουκοδήμος.
«Είναι κοινή διαπίστωση πως πηγαίνουμε σε μια διοικητική μεταρρύθμιση εν μέσω μιας οικονομικής συγκυρίας ιδιαίτερα αρνητικής. Είναι προφανές, λοιπόν, και σημειολογικά ότι απόλυτη προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι η υποτιθέμενη εξοικονόμηση ενός 1,8 δις ευρώ από τον “Καλλικράτη” ισχυρισμός που παραμένει ακόμη ατεκμηρίωτος, και όχι οι ανάγκες της Αυτοδιοίκησης, της περιφερειακής ανάπτυξης και τελικώς του ίδιου του πολίτη. Η Ν.Δ. δεν ασκεί στείρα αντιπολίτευση, δεν  μεταφέρω παρά την αγωνία των συμπολιτών μου όπως είμαι υποχρεωμένος να πράξω, ως κοινοβουλευτικός τους εκπρόσωπος».

Στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν συναντήσεις του κ. Κουκοδήμου με τους παραγωγικούς φορείς του νομού, τους φορείς τουρισμού και τους διοικητές οργανισμών.