Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ......

"Πιστεύουμε πως μπορούμε να έχουμε τον τόπο που ονειρευόμαστε"
05.10.2010 Τοπικά

Τη δική του πολιτική πρόταση για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης την Κυριακή το μεσημέρι, ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης του δημοτικού συνδυασμού "Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Κατερίνης" κ. Χρήστος Καραφουλίδης.
Για τον Χρήστο Καραφουλίδη, μίλησαν νωρίτερα ο κ. Κώστας Καζαντζανίδης και ο κ. Αλέκος Τσακπουνίδης, που αναφέρθηκαν στην πορεία του επικεφαλής του συνδυασμού, καθώς και στην προσωπικότητα του και στην προσφορά του στον τόπο. Τόνισαν μεταξύ άλλων το ήθος και την εντιμότητά του και πρόσθεσαν πως η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Κατερίνης, είναι ένα ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, που συγκροτήθηκε από πολίτες με ευαισθησία στα κοινά, από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωή των πολιτών.
Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ
Στην τοποθέτηση του ο κ. ο Χρήστος Καραφουλίδης, σημείωσε χαρακτηριστικά:
"Εμείς δεν ήρθαμε να χωρίσουμε τους ανθρώπους ούτε να βάλουμε διαχωρισμούς. Ήρθαμε να ενώσουμε τους πολίτες και να δημιουργήσουμε το νέο μοντέλο για το δήμο Κατερίνης. 

PIERIA-GR O Xρήστος Καραφουλίδης ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ... στην ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ! Τώρα προσπαθεί και καλά κάνει να υποκαταστήσει το διαλυμένο ΠΑΣΟΚ της ΠΙΕΡΙΑΣ! Μπράβο του...