Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να λήξει οριστικά το «σήριαλ» της βόρειας Πιερίας σχετικά με το αν ο Συνδυασμός του Ευγένιου Παπαδόπουλου θα πάρει μέρος ή όχι στις επερχόμενες εκλογές στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού.
Ο επικεφαλής του Συνδυασμού, φέρεται να έχει καταθέσει εκπρόθεσμα τα ονόματα των υποψηφίων του στο Πρωτοδικείο (κατά 10 με 15 λεπτά), αφού περί της 9:30 το βράδυ της Κυριακής βρήκε την πόρτα του Δημαρχείου Κολινδρού κλειστή, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να έχει υποψηφίους για το τοπικό του Κολινδρού και παράλληλα να καθυστερήσει την κατάθεση της υποψηφιότητάς του στο Πρωτοδικείο Κατερίνης!
Χθες, ο Ευγένιος Παπαδόπουλος, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου (για τα όσα έγιναν στον Κολινδρό), ενώ οι ίδιες πληροφορίες τον φέρουν να δέχεται πιέσεις για την απόσυρση της μήνυσης, αφού κάποιοι την χαρακτηρίζουν σοβαρή.
Η ανακήρυξη ή μη από το Πρωτοδικείο των υποψηφίων είναι αυτή που καθυστερεί και την ανακοίνωση όλων των ονομάτων του Συνδυασμού, αφού ο επικεφαλής του, θέλει πρώτα να σιγουρέψει τη συμμετοχή του και ύστερα να δώσει τα ονόματα.