Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ταξίδι στις ομορφιές της Κρήτης από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κατερίνης


Ταξίδι στις ομορφιές της Κρήτης από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κατερίνης

Ταξίδι στις ομορφιές της Κρήτης πραγματοποίησε o Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κατερίνης. Η εξόρμηση στο νησί, έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας και η παραμονή ήταν διάρκειας μιας εβδομάδας.
Έδρα της αποστολής ήταν το Ηράκλειο, ενώ καθημερινά πραγματοποιούνταν περιηγήσεις στα αξιοθέατα, στους αρχαιολογικούς χώρους και στις αναρίθμητες φυσικές ομορφιές του νησιού. Ενδεικτικά ορισμένες από τις τοποθεσίες που επισκέφτηκαν τα μέλη της αποστολής ήταν: οι αρχαιολογικοί χώροι της Φαιστού και της Κνωσού, η Μονή Αρκαδίου, ο τάφος του Βενιζέλου και χαρακτηριστικά σημεία σε όλους τους νομούς της Κρήτης.
Επικεφαλής της αποστολής, ήταν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αναστάσιος Παπαζήσης, ο Αντιπρόεδρος Περικλής Γελαστόπουλος και ο υπεύθυνος της Χορωδίας - μέλος του Δ.Σ. Κώστας Σταθακόπουλος.
Όλοι  οι συμμετέχοντες στην εκδρομή επέστρεψαν ενθουσιασμένοι από το ταξίδι και εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, τον Πρόεδρο Αναστάσιο Παπαζήση και τα μέλη του Δ.Σ. που είναι πάντα στο πλευρό τους.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού εκφράζουν με την ευκαιρία, τις θερμότερες ευχαριστίες τους προς το ταξιδιωτικό γραφείο και τους ξεναγούς, οι οποίοι ενημέρωναν με κάθε λεπτομέρεια τους εκδρομείς,  για τις ομορφιές της μεγαλονήσου.


Κατερίνη 12-12-10

Από τον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής