Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Το Θρόισμα Της Λεύκας: Φανή Πανταζή


Η Μαρίνα, η πρωταγωνίστρια της ιστορίας, είναι ένα κορίτσι που γεννήθηκε μέσα στην αγάπη, τη στοργή και την οικογενειακή θαλπωρή. Δυστυχώς, όμως, σαν σύγχρονη σταχτοπούτα, μετά το θάνατο της γλυκιάς της μητέρας, θα βιώσει την κακία και τη ζήλεια από τη μοχθηρή μητριά της, με αποκορύφωμα τον εγκλεισμό στη φυλακή, μετά το θάνατο του πατέρα της..


Ο Παναγιώτης, από την άλλη, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, το μόνο που γνωρίζει από μικρός είναι η ορφάνια, η μιζέρια κι η κακή τύχη. Η ζωή του εναλλάσσεται μεταξύ δρόμων, ορφανοτροφείων κι αναμορφωτηρίων και μόνο καλή εξέλιξη δεν φαίνεται να ‘χει.

Η μοίρα όμως παίζει παιχνίδια, γύρω από τους δύο νέους, οι δρόμοι των οποίων θα πάρουν τέτοια τροπή που θα τους ενώσουν έστω και για λίγο, για μία στιγμή, για μία καθοριστική στιγμή που θα αλλάξει τα πάντα... Ή μήπως δεν είναι ικανή να τα αλλάξει;

«Το Θρόισμα Της Λεύκας» είναι το τρίτο μυθιστόρημα της Φανής Πανταζή, μετά τα «Ο Κουρσάρος Της Καρδιάς Μου» και «Το Κυνήγι Της Αλεπούς», η οποία πριν ασχοληθεί με τη συγγραφή μυθιστορημάτων, εργαζόταν στο χώρο της διαφήμισης। Γεννημένη στην Αθήνα, με σπουδές στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής Αθηνών και με δύο παιδιά, μπορούμε να πούμε πως πρόκειται για μία επιτυχημένη, σύγχρονη γυναίκα, με τρία υπέροχα μυθιστορήματα στο ενεργητικό της.
www.miss.gr