Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Πώς στήθηκε το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού

Συγκλονιστικοί είναι οι διάλογοι που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τη διαιτησία του ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού. Αποκαλύπτεται με ωμό τρόπο η αδικία σε βάρος του Παναθηναϊκού στο συγκεκριμένο ματς.

Στη δικογραφία για το κύκλωμα των πρωταγωνιστών των στημένων αγώνων υπάρχουν καυτοί διάλογοι για την διαιτησία του ντέρμπι των...
αιωνίων αντιπάλων της 23ης αγωνιστικής. Ο πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ τηλεφωνεί σε πρόεδρο άλλης ομάδας με το ίδιο όνομα.

Είναι φανερό ότι δίνεται σαφέστατο μήνυμα να προστατευθούν ο διαιτητής Καλόπουλος και ο βοηθός του Τρύφωνας από τυχόν αντιδράσεις για την διαιτησία τους στο Καραϊσκάκη.

Στον επόμενο διάλογο ο πρόεδρος παραδέχεται την αλλοίωση αποτελέσματος σε βάρος του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα το κύκλωμα θέλει ο Καλόπουλος να συνεχίσει να διαιτητεύει σα να μην έχει συμβεί το παραμικρό. Οι διάλογοι είναι ενδεικτικοί.

Σημειώνεται ότι την 23η αγωνιστική διεξήχθη το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, το οποίο μπορεί να αμαυρώθηκε από τα απαράδεκτα επεισόδια οπαδών των ερυθρολευκών, οι οποίοι μετά τη λήξη επιτέθηκαν στους παίκτες του Παναθηναϊκού, όμως και στον αγωνιστικό χώρο είχαν γίνει όργια από τον διαιτητή Καλόπουλο και τους βοηθούς του Σαραϊδάρη και Τρύφωνα, τα οποία σύσσωμος ο αθλητικός Τύπος είχε επισημάνει.