Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Με τον χώρο των επιχειρήσεων σχετίζεται η νέα δραστηριότητα της Ζέτας Μακρυπούλια.


Με τον χώρο των επιχειρήσεων σχετίζεται η νέα δραστηριότητα της Ζέτας Μακρυπούλια. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αγόρασε με τα δύο της αδέλφια Ακη και Παναγιώτη ένα νέο εστιατόριο στην περιοχή του Κεραμεικού. Μάλιστα, τα τρία αδέλφια ανακαίνισαν τον...



χώρο, προσδίδοντάς του ακόμη μεγαλύτερη αίγλη και ομορφιά από εκείνη που ήδη είχε. Πριν από λίγες ημέρες, ο αδελφός της Ζέτας Μακρυπούλια Παναγιώτης με την σύζυγό του Αγγελική διοργάνωσαν στον συγκεκριμένο χώρο το πάρτι γενεθλίων της κορούλας τους, η οποία έκλεισε τα τέσσερά της χρόνια. Από τα γενέθλια δεν θα μπορούσε να λείψει και η αγαπημένη θεία της μικρούλας Ζέτα, η οποία δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να έχει στην αγκαλιά της την ανιψιά της, ενώ κατά την διάρκεια του παιδικού πάρτι η Ζέτα έγινε ένα με τα υπόλοιπα παιδιά και μοιράστηκε μαζί τους την χαρά τους.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ζέτα να μιλά στο κινητό και να στέλνει μηνύματα, κάτι απόλυτα φυσιολογικό, καθώς ο αγαπημένος της Μιχάλης Χαζτηγιάννης εκείνες τις μέρες βρισκόταν στην Αυστραλία για συναυλίες.

Αμέσως μετά, η Ζέτα αναχώρησε για την πρεμιέρα της παράστασης Οι Απελπισμένοι, στην οποία πρωταγωνιστεί ο καλός της φίλος Νίκος Μουτσινάς.