Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Ο Λουκάνικος σε διαφήμιση


Ο Λουκ, ο διάδοχος του αγαπητού Κανέλλου, είναι το πιο πιστό μέλος των Αγανακτισμένων, "μπροστάρης" σε κάθε τους κινητοποίηση...

Η "δράση" του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας που μέχρι και το BBC έκανε προς τιμήν του λαγωνικού που μυρίζεται τις κινητοποιήσεις και δεν έχει χάσει ούτε μια.
Ο Λουκ, ο διάδοχος του αγαπητού Κανέλλου, είναι το πιο πιστό μέλος των Αγανακτισμένων, "μπροστάρης" σε κάθε τους κινητοποίηση.
Η "δράση" του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας που μέχρι και το BBC έκανε προς τιμήν του λαγωνικού που μυρίζεται τις κινητοποιήσεις και δεν έχει χάσει ούτε μια.
Τώρα ο Λουκάνικος, όπως είναι το όνομα του ολογράφως, είναι ......
πιθανό να πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση της Nikon, υπό το σλόγκαν "Εγώ είμαι η Αντίσταση".

Η εταιρεία διεξάγει διαγωνισμό για το μοντέλο Nikon D5100, ο οποίος ζητά από τους αναγνώστες να βγάλουν φωτογραφίες που μπορούν να δημοσιευτούν σε διαφημίσεις.
Ένας από τους αναγνώστες έστειλε την εικόνα του Λουκάνικου, που έχει γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο.
Ο αξιολάτρευτος Λουκ έχει αγαπηθεί από πολλούς αφού αξιοσημείωτα είναι και τα γκρουπάκια που έχουν δημιουργηθεί προς τιμήν του Λουκάνικου στο Facebook: "λουκάνικος (loukanikos) - για πρωθυπουργός εθνικής ενότητας" ή "ο σκύλος που δεν έχει χάσει καμία διαδήλωση".
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για τις παρατηρήσεις και τις φωτογραφίες του Λουκάνικου, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε τον λογαριασμό του στο twitter @rebeldog_ath ενώ το rebel dog στο tumblr φιλοξενεί όλο το μέχρι τώρα διαθέσιμο υλικό που υπάρχει για τον επαναστάτη σκύλο.
news247.gr/

ΕΞΥΠΝΑ

ΠΗΓΗ http://www.exypna.gr/2011/06/blog-post_3747.html#ixzz1Q15DrISv