Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Συλλήψεις για στημένα παιχνίδια


Μετά από ευρείας κλίμακας επιχείρηση της αστυνομίας, σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ, πραγματοποιήθηκαν 10 συλλήψεις, για εμπλοκή στην υπόθεση των 41 στημένων παιχνιδιών που, συμπεριλαμβάνονται στις λίστες της UEFA, ενώ παράλληλα έχει σχηματιστεί δικογραφία για 90 άτομα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι έρευνες συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα δύο αστικά κέντρα σύμφωνα με πληροφορίες έρευνες διεξάγονται σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με τα κατά τόπους τμήματα.

Στ. Ψωμιάδης
Στ. Ψωμιάδης
Όπως ανακοίνωσε κι επίσημα η ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των κ.κ. Σταύρου Ψωμιάδη (πρόεδρος Καβάλας), Αχιλλέα Μπέου (πρόεδρος Ολυμπιακού Βόλου), Γιώργου Τσακογιάννη (μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης), Νίκου Χάλκου (πρόεδρος ΠΑΕ Ηλιούπολη), Δημήτρη Ζαβαντία (πρώην ποδοσφαιριστής), Νίκου Παντέλη (προπονητής), Αθανάσιου Ντότση (μάνατζερ Αγροτικού Αστέρα), Ανδρέα Δημόπουλου (μπουκμέικερ), Βασίλη Καρακούλια (μπουκμέικερ). Αργότερα συνελήφθη και ο Νίκος Ζαμάνης που εμπλέκεται στο κύκλωμα των νονών της νύχτας.

Συγκεκριμένα οι κατηγορίες που βαραίνουν τους προαναφερθέντες, οι οποίοι κρατούνται στη ΓΑΔΑ, είναι για στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.