Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Κείμενο που μοιράζεται στη πλατεία Συντάγματος


ΣΤΑΧΤΗ...
Αυτό θα βρουν τα παιδιά μας αν κάνουμε πίσω . Απέναντι στους εκβιασμούς και στα ψευτοδιλήμματα. Στους κουκουλοφόρους προβοκάτορες. Στους επίδοξους καπελωτές και πάσης φύσεως λακέδες απαντάμε. Δεν κάνουμε πίσω. Δεν συνυπογράφουμε...


την υποθήκευση της γης μας και την υποδούλωση των παιδιών μας. Δεν θα επιτρέψουμε την εξαγορά της πατρίδας από τους ξένους και την μετατροπή του λαού μας σε επαίτη.

Το σχέδιο τους είναι απλό. Μια Ελλάδα κάτεργο, ξεπουλημένη στους ξένους, με τους Έλληνες εξαθλιωμένη μειονότητα στον τόπο τους, με κυβερνήτες ανδρείκελα, ψεύτες , κλέφτες και υποκριτές.

Απαιτούμε την απαλλαγή μας από τα δεσμά του μνημονίου. Προειδοποιούμε όλους αυτούς ότι ο ελληνικός λαός δεν τους έχει εξουσιοδοτήσει να υποθηκεύσουν τα εθνικά δικαιώματά μας και να ξεπουλήσουν τον πλούτο μας ενώ την ίδια στιγμή η Ελλάδα και τα μέσα έχει και την δυνατότητα να αναπτυχθεί και να παράγει πλούτο. Εμπόδιο σε όλα αυτά είναι ένα σύστημα διακυβέρνησης που οδηγεί στην χρεοκρατία.

Απαντάμε. Ναι εμείς οι Έλληνες έχουμε την πλούσια γη μας, έχουμε ικανότητα. Μπορούμε να προκόψουμε. Το έχουμε αποδείξει. Με δουλειά. Με συμμετοχή. Μπορούμε να ανακαλύψουμε πάλι αυτό που οι φαύλοι και εμείς με δική μας ευθύνη, ξεχνάμε. Την έννοια της συλλογικής συνείδησης, της ευθύνης απέναντι στα παιδιά μας. Αυτή η συνείδηση μπορεί να σταθεί φραγμός στην ξένη ακρίδα, στους εκμεταλλευτές και στα τσιράκια τους ότι μάσκα και αν φοράνε.

Αδέρφια. Η πατρίδα καταστρέφεται, εποικίζεται και εμείς φτωχαίνουμε. Όλοι ενωμένοι λοιπόν με το σύμβολο που μας ενώνει. Το ελευθερία ή θάνατος είναι αποτυπωμένο πάνω του.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ