Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

ΣOK: βασάνισαν και ευνούχισαν 13χρονο γιατί διαδήλωνε!


Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους .... Οι εικόνες, προκαλούν σοκ, φρίκη και οργή, καθώς αναπαριστούν το νεκρό κορμάκι ενός 13χρονου αγοριού, που «τόλμησε» να διαδηλώσει κατά του καθεστώτος Μπασάρ αλ Ασάντ.

Όλα συνέβησαν στις 29 Απριλίου. Ο 13χρονος αμζα Αλί αλ-Χατέμπ, βρισκόταν σε αντικαθεστωτική διαδήλωση σε χωριό έξω από τη Ντεράα, προπύργιο του κινήματος κατά του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Κάποια στιγμή, οι Σύριοι στρατιώτες εξαπέλυσαν επίθεση κατά των διαδηλωτών, με αποτέλεσμα έκτοτε να χαθούν τα ίχνη του 13χρονου αγοριού.
Η τραγική αλήθεια, αποκαλύφθηκε σχεδόν ένα μήνα μετά, όταν το άψυχο κορμάκι του Χάμζα παραδόθηκε σε αποκρουστική κατάσταση στην οικογένεια του.

Ο μικρός ήταν πολύ άσχημα βασανισμένος. Οι Σύριοι στρατιώτες τον κακοποίησαν τόσο άσχημα, που η οικογένεια του μετά βίας κατάφερε να αναγνωρίσει το παιδί της.

Το σώμα του είχε γεμίσει με τρύπες από σφαίρες. Του είχαν σπάσει το λαιμό, ενώ του είχαν κόψει τα γεννητικά όργανα και τις επιγονατίδες!

Είχαν μάλιστα και το θράσος να πουν στην οικογένεια του να αποκρύψει το γεγονός. Ο πατέρας του 13χρονου όμως, βλέποντας το παραμορφωμένο παιδί του έδωσε τη δημοσιότητα το αποκρουστικό υλικό και στη συνέχεια συνελήφθη.

Πλέον, ο 13χρονος Χαζμα έχει γίνει το κεντρικό πρόσωπο του κινήματος κατά της κυβέρνησης Άσαντ.

Ήδη το βίντεο μέσω You Τube το έχουν δει 4.000 άτομα.