Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ


Ένας φιλόδοξος πολιτιστικός θεσμός που ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια στο Δήμο Αιγινίου συνεχίζεται. Προχωράμε στην φετινή 5η διοργάνωση του Φεστιβάλ Βόρειας Πιερίας που εφόσον πετύχει, θα καθιερωθεί οριστικά σαν μια ξεχωριστή μεγάλη καλλιτεχνική δραστηριότητα της Βόρειας Ελλάδας.
Κάθε χρόνο οι εθελοντές ήταν η ψυχή και η κινητήρια δύναμη του Φεστιβάλ. Το ξεχωριστό χρώμα, η ζεστή παρουσία, το στίγμα της τοπικής φιλοξενίας ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά από τα Φεστιβάλ που στηρίζονται μόνο στις μισθωμένες υπηρεσίων. Έχουμε αποφασίσει όλοι μαζί πως ένα τέτοιο Φεστιβάλ θέλουμε. Που ο επισκέπτης είναι φιλοξενούμενος και όχι πελάτης που η διασκέδαση είναι κατάσταση, είναι εμπειρία και όχι προϊόν προς πώληση.Αυτό το Φεστιβάλ θέλουμε να είναι το γλέντι μας, όπου θα φιλοξενήσουμε τους φίλους που θα μας τιμήσουν και θα γλεντήσουμε μαζί τους.
Γι' αυτό η εθελοντική συμμετοχή σας είναι απαραίτητη.
Σας καλούμε λοιπόν να συμμετέχετε εθελοντικά στο 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Μουσικής Βόρειας Πιερίας. Να συμμετέχετε στο μεγάλο γλέντι που θα στηθεί για 2 μέρες στις 16-17 Ιουλίου και να βοηθήσετε ώστε να καθιερωθεί.