Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Σε φάση ανάρρωσης αλλά και καλοκαιρινής διάθεσης είναι η Δήμητρα Ματσούκα.

Σε φάση ανάρρωσης αλλά και καλοκαιρινής διάθεσης είναι η Δήμητρα Ματσούκα. Η ηθοποιός, σχεδόν ένα μήνα μετά την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στο πόδι, ξεκουράζεται και χαλαρώνει με τον αγαπημένο της, Φώτη Βαλλάτο.

Οι δυο τους, ζουν τον έρωτα τους και η σχέση τους ολοένα και δυναμώνει. Αυτό αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες του περιοδικού «Hello». Το ζευγάρι εθεάθη στην πισίνα του «Hilton», σε μερικές πολύ ρομαντικές στιγμές.
Καθισμένοι και οι δυο στις ξαπλώστρες απολάμβαναν τον ήλιο, ενώ ο δημοσιογράφος ήταν ιδιαίτερα τρυφερός και περιποιητικός με την «καλή» του, η οποία κυκλοφορεί ακόμα με πατερίτσες, όπως της συνέστησε ο γιατρός.

Φορώντας πράσινο «καυτό» μπικίνι, η ηθοποιός κολύμπησε για αρκετή ώρα στην πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ οι αγκαλιές με τον καλό της έδωσαν και πήραν.
Στην πισίνα του ξενοδοχείου βρέθηκε την ίδια μέρα και ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς με την δική του παρέα. Μόλις είδε τη Δήμητρα Ματσούκα, πήγε αμέσως κοντά και τη χαιρέτησε, ενώ οι δυο τους κολύμπησαν για αρκετή ώρα συζητώντας μέσα στην πισίνα.

Όλη αυτή την ώρα, ο Φώτης Βαλλάτος στην ξαπλώστρα του διάβαζε εφημερίδες, και έπινε τον καφέ του. Η ηθοποιός, με το που τα είπε με τον Μάνο Γαβρά, επέλεξε να περάσει και μερικές στιγμές μόνη της.

Έτσι, ξάπλωσε έξω από την πισίνα και απόλαυσε τον καυτό ήλιο κάνοντας ηλιοθεραπεία.