Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Προσήχθη 40χρονος για το βιασμό της 12χρονης στην Καβάλα...


Στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας προσήχθη πριν από λίγη ώρα ένας 40χρονος, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για το βιασμό ενός 12χρονου κοριτσιού το πρωί της περασμένης Τετάρτης στ0ν οικισμό Οφρυνίου Καβάλας.
Το ανθρωπόμορφο κτήνος ακολούθησε με το αυτοκίνητο του το κορίτσι, που είχε βγει για να αγοράσει τσιγάρα από το περίπτερο στον πατέρα της και προθυμοποιήθηκε να την πάει ο ίδιος.
Η μικρούλα τον πίστεψε και ο αδίστακτος δράστης, αφού την έβαλε στο αυτοκίνητο την παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία όπου εκεί απειλώντας την ότι θα την σκότωνε, τη βίασε !
Αφού ικανοποίησε τις αρρωστημένες ορέξεις του εγκατέλειψε την 12χρονη και εξαφανίστηκε.
Παρά την τραγική σωματική και ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν το παιδί κατάφερε να συγκρατήσει το χρώμα και τη μάρκα του αυτοκινήτου του βιαστή της, περιγράφοντας το ώρες αργότερα στους αστυνομικούς.
Από εκείνη την ώρα άρχισαν εξονυχιστικές έρευνες για τον εντοπισμό του κτήνους, που προς το παρόν έχουν καταλήξει στην προσαγωγή ενός 40χρονου.
Αναρωτιόμαστε τι τιμωρία μπορεί να υπάρξει για τον δράστη… Κάτι τέτοιες στιγμές ακόμα και τα ισόβια, που μεταφράζονται σε 25 χρόνια κάθειρξη  το πολύ μοιάζουν με χάδι…