Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Είναι όλες τους νέες, ωραίες και στιλάτες. Το σίγουρο είναι ότι δεν περνάνε απαρατήρητες!

Με κορμιά αψεγάδιαστα, τραβούν τα βλέμματα σαν μαγνήτης και γίνονται δέκτες σχολίων όπου κι αν εμφανιστούν. Είναι μερικές από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις του φετινού καλοκαιριού...
ΕΥΗ ΑΔΑΜ: Σούπερ μαμά!

Δεκαπέντε χρόνια μετά την κατάκτηση του τίτλου της Μις Ελλάς και με δύο υπέροχες κόρες, τη Νεφέλη και τη Δανάη, η Εύη πάντα κερδίζει ακόμα και στις ρακέτες με το υπέροχο και σέξι σώμα της, χωρίς υπερβολικές καμπύλες.





ΕΥΑ ΛΑΣΚΑΡΗ: Φωτιά στα κίτρινα

Το βράδυ βάζει καταπληκτική μουσική ξεσηκώνοντας το κοινό της, αλλά το ίδιο κάνει και στις παραλίες με το όμορφο, μαυρισμένο σώμα της.


ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: Wet look

Της πάει πολύ το wet look! Εχει σωματάρα, εκτός από φωνή, και οι φωτογράφοι κάνουν τα πάντα για να την απαθανατίσουν.


ΗΡΩ ΛΕΓΑΚΗ: Εχει ατού...

Η Playmate 2011 Ηρώ Λεγάκη, μακριά από τις υποχρεώσεις του τίτλου της, δείχνει ανέμελη και απόλυτα σέξι, δικαιολογώντας και τον τίτλο της ως η πιο 'καυτή" Ελληνίδα.


ΝΑΤΑΣΑ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ: Μας σκανδαλίζει!

Το κατάλληλο κορμί στο κατάλληλο μαγιό. Τρυγονάκια και πάλι τρυγονάκια. Της πάει το λευκό, γιατί έχει το σούπερ μαύρισμα. Είχε πάντα ένα καυτό σέξι σώμα και φέτος, μετά το ασταμάτητο χορό, έγινε ακόμα πιο τέλειο.


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΣΠΑ: Πάντα stylish

Η Κατερίνα, αν και πρόσφατα έγινε μητέρα, κατάφερε να διατηρήσει το καταπληκτικό σώμα που πάντα είχε. Κατάφερε επίσης να είναι stylish ακόμα και στην παραλία.


ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΙΕΡΙΔΗ: Βoho sic

Η εντυπωσιακή Μαριάντα, γλυκιά, πανέμορφη και φοβερή τραγουδίστρια, με το πιο σέξι σώμα ever, κατάφερε να προτείνει την πιο σωστή boho sic εμφάνιση.


ΖΕΤΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ: Εκρηκτική εμφάνιση

Θα μπορούσε να είναι σταρ του ιταλικού TV system με αυτήν την εκρηκτική εμφάνιση. Το στιλ της όμως μπερδεύεται, αν και δεν χρειάζεται πολλά πράγματα.