Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Ο θάνατος τον περίμενε στο μήνα του μέλιτος στα σαγόνια ενός καρχαρία

Ο Ιαν και η Τζέμα έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης πριν από 10 ημέρες σε μια μικρή πόλη της Βρετανίας. Μετά ακολούθησε ο πολυπόθητος μήνας του μέλιτος σε ένα μέρος που ονειρεύονται χιλιάδες ζευγάρια σε όλο τον κόσμο.

Στις Σεϋχέλλες. ‘Ομως εκεί τους είχε στήσει καρτέρι ο θάνατος. Ο ‘Ιαν είχε πάει για κατάδυση όχι πολύ μακριά από την ακτή. Τότε εμφανίστηκε ένας καρχαρίας. Του επιτέθηκε με ορμή στα πόδια και τον δάγκωσε με μανία. Εκείνος προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά μάταια.
Οι λουόμενοι άκουγαν τις κραυγές του και τότε κάποιοι έπεσαν στην θάλασσα να τον σώσουν. Τον έβγαλαν στην ακτή αλλά ήταν ήδη αργά. Τα τραύματά του ήταν τέτοια που ο θάνατος ήρθε λίγα λεπτά μετά την επίθεση. Πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία. Η γυναίκα του έτρεξε να δει τι συμβαίνει όταν τον έβγαζαν στην στεριά. Το σοκ ήταν μεγάλο! “Αυτός είναι ο άνδρας μου!”, αναφώνησε. “Μόλις είχαμε παντρευτεί!”, φώναζε με δάκρυα στα μάτια.
To περιστατικό είναι το δεύτερο που σημειώνεται στην ίδια παραλία μέσα σε 16 ημέρες. Οι ειδικοί πιθανολογούν ότι πρόκειται για καρχαρία – τίγρη. Η παραλία αυτή όπως και πολλές άλλες του ίδιου νησιού έχουν κλείσει για τους λουομενους και οι αρχές ψάχνουν να βρούν τρόπο να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και να πείσουν τον κόσμο οτι στο μέλλον θα είναι ασφαλές να κολυμπούν ανέμελη στα εξωτικά νερά.
www.princeolivernews.com