Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

Νέο πρόεδρο εκλέγει το Δ.Σ. Δίου-Ολύμπου


* ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΑΛΟΥΜΗ

* Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011 ΣΤΙΣ 7.00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ τ. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ τ. Δ.ΔΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΑΡΙΩΤΙΣΣΑ.

Διαδικασία αναπλήρωσης του εκλιπόντος προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δίου-Ολύμπου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Αυγούστου, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο δημοτικός κώδικας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η οποία θα γίνει με βάση τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010 και θα λάβει χώρα στο δημοτικό κατάστημα που εδρεύει στην τοπική κοινότητα Κονταριώτισσας, στις 7.00 μ.μ.

Οι διατάξεις αυτές αφορούν στην αναπλήρωση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου με την εκλογή νέου προέδρου, γι αυτό και η εν λόγω συνεδρίαση θα έχει ένα και μοναδικό θέμα εγγεγραμμένο στην ημερήσια διάταξη.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να συμμετάσχει και ο νέος δημοτικός σύμβουλος Δίου-Ολύμπου Βασίλης Παπαδημητρίου, που ορκίστηκε στις 12/8/2011 καταλαμβάνοντας τη θέση του εκλιπόντος Μιχάλη Λαλούμη.

Η όλη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δίου-Ολύμπου θα διεξαχθεί υπό την προεδρία της δημοτικής συμβούλου Σοφίας Ζουρζούρα, επειδή, όπως προβλέπει ο δημοτικός κώδικας, σε τέτοιου είδους περίπτωση, καθήκοντα προεδρεύοντος δημοτικού συμβουλίου αναλαμβάνει ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας.