Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

O MEΓΑΛΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΞΥΠΝΑ! ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΩΘΗΣΗ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΞΑΝΑ ΨΗΛΑ, ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ!


     Φίλες και φίλοι, οπαδοί, φίλαθλοι και φίλοι της αγαπημένης μας ομάδας, του μεγάλου και ιστορικούΠιερικού μας. Μια νέα μέρα ξημερώνει σιγά σιγά για τηνΠΙΕΡΙΚΑΡΑ μας, μια μέρα με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για μια μοναδική και γεμάτη χαρές και συγκινήσεις ποδοσφαιρική χρονιά. Κάτι πολύ καλό αχνοφαίνεται εδώ και λίγους μήνες στον ορίζοντα, κάτι που μας γεμίζει όλους μας αισιοδοξία και όνειρα να φτάσουμε όλοι μαζί την ομάδα μας ξανά εκεί, όπου βάση ιστορίας, της αρμόζει!

    Ο Πιερικός μας φέτος, με...
ξαταξιωμένο και γνωστό για την δουλειά και το μεράκι του προπονητή, με νέα διοίκηση με πολλές φιλοδοξίες και θετικά δείγματα γραφής, με έμπειρους και καταξιωμένους παίκτες από τα προηγούμενα χρόνια και με νέα ταλαντούχα παιδιά από την Πιερία που δείχνουν ικανά από τώρα να σηκώσουν το βάρος της θρυλικής φανέλας με το Π στο στήθος, οδεύει ολοταχώς προς άλλες πολιτείες. Σε μια εποχή που το ποδόσφαιρο της χώρας μας πηγαίνει κατά διαόλου, που το 75% των επαγγελματικών ομάδων να μην ξέρουν -ακόμη- σε ποια ακριβώς κατηγορία θα αγωνίζονται, την στιγμή που ομάδες δεν έχουν χρήματα ούτε για τις βασικές ανάγκες τους, ο Πιερικός μας πατάει γερά στα πόδια του και είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα, την άνοδο στην Α' Εθνική μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, κατά τα οποία βρίσκονταν σε λήθαργο, μιας και η μόνη κατηγορία στην οποία αρμόζει να αγωνίζεται ο Πιερικός είναι η μεγάλη κατηγορία!

   Δεν τρέφουμε αυταπάτες, δεν βιαζόμαστε αλλά δεν είμαστε και μίζεροι και αισιοδοξούμε για το καλύτερο φέτος. 'Ηδη η σωστή δουλειά η οποία γίνεται φαίνεται από τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας, όπου η ομάδα μας αντιμετωπίζοντας πολύ ισχυρούς και αξιόλογους αντιπάλους είναι αήττητη και δίνει μια γεύση στον φίλαθλο κόσμο, του παλιού, καλού και τρομερού Πιερικού, που "καθάριζε" τους πάντες και τα πάντα. Θα πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε ότι ο Πιερικόςείμαστε όλοι εμείς που πονάμε για αυτήν την ομάδα και η αγάπη μας για αυτήν είναι παθολογική! Ο Πιερικός θα ξανά πετάξει ψηλά μόνο με την διαρκή στήριξη όλων των Πιεριέων και όχι μόνο...Το θρυλικό στάδιό μας πρέπει να ξαναζήσει τις παλιές καλές στιγμές, όταν από την Κατερίνη δεν "περνούσε" καμία απολύτως ομάδα. 'Ηδη ο πενηντάχρονοςΠιερικός έχει γράψει 50 χρόνια δόξας και φήμης σε όλη την χώρα, βοηθήστε όλοι ώστε τα επόμενα 50 χρόνια να είναι ακόμα πιο καλά, με περισσότερες συγκινήσεις και χαρές!

      Πάρτε όλοι όχι ένα, αλλά τουλάχιστον δύο εισιτήρια διαρκείας από τους συνδέσμους της ομάδας στις εξευτελιστικές τιμές των 30 και 50 ευρώ για τις οπαδικές θύρες 5Α και 5Β, γεμίστε την μικρή ιστορική κερκίδα και δώστε ώθηση στον Πιερικό σε κάθε αγώνα. Το αύριο θα είναι σίγουρα καλύτερο από το σήμερα, στο χέρι μας είναι να γίνει καλύτερο και από το χθες! Τα όνειρα δεν τελειώνουν ποτέ, το πείσμα, το πάθος και η θέληση δεν τελειώνουν ποτέ, οΠΙΕΡΙΚΟΣ μας δεν τελειώνει ποτέ...


ΥΓ: Ραντεβού στις κερκίδες του Πιερικού Σταδίου.
ΥΓ 2: ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ζούμε Ευρώπη να σε δούμε!



ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ! ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟΝ ΞΑΝΑ ΨΗΛΑ! ΓΕΜΙΣΕ ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ!

PierikosFans
GATE 5
Against All
www.PierikosFans.blogspot.com